@Z_A_11931 فروردین 1405کاهش ۶۵ درصدی تخلفات رانندگی در آذربایجانشرقی
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی آذربایجانشرقی از کاهش ۶۵ درصدی تخلفات رانندگی در جادههای استان خبر داد.
@MinaForghani31 فروردین 1405دختربچهای که با عروسکهایش شهید شد
شبی که مجتمعهای مسکونی رسالت را زدند، فشار زیادی روی گروه بود. سنگینی حرفهای اینترنشنالی بعضی افراد حاضر در صحنه، یک طرف؛ داغ خانوادههای عزیز از دستداده، آن طرف. عمق فاجعه، نفسها را در سینه حبس کرده بود. در همان حالوهوا، ناگهان یکی از بچههای آتشنشانی صدا زد «کاور بیارید، شهید پیدا شده...».
@MinaForghani29 فروردین 1405وقتی دیر با مردم حرف میزنیم
خانمی بُغکرده پرچم میگرداند. از نگاه اینترنشنالیها احتمالاً مجبور بوده به خیابان بیاید؛ برای پول! میگوید «امشب چون ناراحت بودم، شیطون داشت گولم میزد که نیام. ولی بهش لعنت فرستادم و زودتر از همیشه زدم بیرون. به خودم گفتم اتفاقاً الان که دلخورم باید ثابت کنم که به حرف رهبرم گوش میدم.»
@Khanizadeh_behnam28 فروردین 1405
@MinaForghani27 فروردین 1405مرهم زخم آسیبدیدگان جنگ باشیم
اگر دوستان و بستگانمان در جنگ متحمل آسیبهای روحی، روانی یا مالی شدهاند، ما چه وظیفهای در قبال آنها داریم و چگونه میتوانیم آنها را حمایت و یاری کنیم؟
@ghalamsaleh26 فروردین 1405هزینه سرویس مدارس خراسانشمالی ۵۰ درصد شد
مدیرکل آموزش و پرورش خراسانشمالی گفت: ۵۰ درصد شهریه سرویس مدارس در ایام آموزش مجازی پرداخت خواهد شد.
@Reza_jani26 فروردین 1405توقف موقت پروژه فضای سبز در بافت مرکزی طبس؛ بررسی ادعاهای مردمی در دادستانی
در پی طرح ادعاهای مالکیتی از سوی چند تن از شهروندان درباره بخشی از زمینی که اجرای پروژه احداث فضای سبز در آن توسط شهرداری در دستور کار قرار داشت، دادستان شهرستان جهت بررسی دقیق ابعاد حقوقی موضوع، دستور توقف موقت عملیات عمرانی را صادر و روند بررسی کارشناسی را آغاز کرد.
@sayed_alireza_keshavarz31326 فروردین 1405پایان عملیات بهسازی و موزاییک فرش بلوار شهید مطهری چرام
شهردار چرام از پایان عملیات بهسازی و موزاییک فرش بلوار شهید مطهری چرام خبر داد.
@ghalamsaleh24 فروردین 1405یخبندان برای خراسانشمالی در راه است
مدیرکل هواشناسی خراسانشمالی گفت: با توجه به پیشبینی کاهش دما و احتمال وقوع یخبندان، کشاورزان و دامداران برای حفاظت از محصولات و دامهای خود تمهیدات لازم را بیندیشند.
@MinaForghani23 فروردین 1405خبر بد برای دشمن: موج جدید مهندسان هوافضا در راهند!
ناگهان حرکت ماشینها سریع میشود. جو کمی ملتهب شده. دو جوان دستفروش که پرچم میفروشند، از پایین خیابان خودشان را به میدان رساندهاند و به ماشینها میگویند سریعتر حرکت کنند. انگار دارند راه را برای ماشین دیگری باز میکنند؛ شاید ماشین یک شخصیت مهم. همان لحظه پراید زهوار در رفتهای با سرعت میرسد.
@MinaForghani23 فروردین 1405رازهایی که گفتنش به ضرر ماست
بسیاری از مردم میخواهند در شرایط فعلی از جزئیات تصمیمها و اتفاقات مهم باخبر باشند؛ اما آیا اعلام عمومی همهٔ این جزئیات به نفع کشور است؟ یا ممکن است انتشار برخی اطلاعات، ناخواسته به ضرر منافع ملی تمام شود؟
@Z_A_11922 فروردین 1405محدوده مرکزی کلانشهر تبریز زوج و فرد شد
طرح ترافیکی زوج و فرد در محدوده مرکزی کلانشهر تبریز دوباره اعمال میشود.
@HasanAli_Kahrizi20 فروردین 1405فارس من| قطعی شبانه آب «شهرک زینبیه» کرمانشاه بهزودی رفع میشود
قطعی و افت فشار شبانه آب در شهرک زینبیه که در پویش مردمی «فارس من» ثبت شده بود در دستور کار شرکت آب و فاضلاب قرار دارد.
@MinaForghani20 فروردین 1405موج نامرئی استغاثه، دشمن را زمینگیر کرد
نماز استغاثه به امام زمان (عج) که در سالهای اخیر در گوشهوکنار کشور گل کرده، ۱۲ فروردین امسال، برای نخستین بار بهصورت هماهنگ در سراسر کشور طنین انداخت؛ حرکتی مردمی که برکاتش را در صحنهٔ جنگ تحمیلی سوم دیدیم. و حالا قرار است تا پایان واقعی جنگ، هر جمعه ساعت ۲۲ در تجمعات مردمی برگزار شود.
@MinaForghani18 فروردین 1405از سکوت در بالکن تا لیدری در خیابان
بین برجها همراه کاروان میرانیم که صدای بلند دخترانهای به گوشم میرسد؛ «این آخرین نبرده...» پرت میشوم به شبهای دیماه. مردم مبعوثشدهٔ این شبها، آن شبها انگار این شعارها را جدی نمیگرفتند که وارد جریان شعار دادن نمیشدند. شاید در مخیلهشان نمیگنجید که عدهای دل به تفالهٔ پهلوی خوش کرده باشند!
@HasanAli_Kahrizi18 فروردین 1405فارس من| آغاز نهضت آسفالت در کرمانشاه پس از پایان بارندگی
رانندگان اسنپ در کرمانشاه از وضعیت نامناسب سرعتگیرها و چالههای معابر گلایه دارند؛ شهرداری اعلام کرد نهضت آسفالت پس از پایان بارندگیها آغاز میشود.
@MinaForghani17 فروردین 1405راز دیوانگی ترامپ در توییتها
تهدید اخیر ترامپ علیه ایران، تنها یک موضعگیری سیاسی نیست؛ بلکه پیامی چندلایه است که با هدف اثرگذاری بر احساس و ادراک مخاطب طراحی شده است. با بررسی این تهدید از منظر سواد رسانهای، میتوان اهداف پنهان آن را استخراج کرد.
@Bazarkasbokar17 فروردین 1405🇮🇷 از دل کارگاه تا قلههای موفقیت
🇮🇷 گلستان - بازار کسب و کار | مهدی صفری، کارگر گچکار ساختمانی، در یادداشتی به تجربه همکاری و مشاهده مسیر پیشرفت یکی از همصنفان خود پرداخته است و نوشته در دنیای کسب و کار، مسیر موفقیت واقعی نه از پشت میزهای اداری، بلکه از دل کارگاهها و با دستان پینهبسته آغاز میشود؛ جایی که رفاقت، خاکخوردن و ت…أظهر المزيد
@MinaForghani17 فروردین 1405سرماخوردگی را در خانه درمان کنید
یکی از موارد بسیار شایع این روزها که باعث مراجعات غیرضروری به اورژانسها میشود، سرماخوردگی است. در حالی که سرماخوردگی خودمحدودشونده است؛ یعنی بدون هیچگونه درمانی هم بهبود پیدا میکند. درمان اصلی این بیماری، استراحت و مصرف کافی مایعات است.