اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دانشگاه

میز دانشجو| تشریح جزئیات سنوات مجاز تحصیل دانشجویان

میز دانشجو در این قسمت به تشریح جزئیات سنوات مجاز تحصیل دانشجویان نیز می‌پردازد.

میز دانشجو| تشریح جزئیات سنوات مجاز تحصیل دانشجویان

گروه دانشگاه خبرگزاری فارس ـ  سنوات مربوط به تحصیل چیست؟  اگر دانشجویی در زمان مقرر نتواند تعداد واحدهای مشخص برای مقطع تحصیلی را طی کند و بعد ترم بیشتری برای تحصیل نیاز داشت، دانشگاه با همکاری سازمان نظام وظیفه قانونی به اسم سنوات مجاز تحصیلی را ارائه داده‌اند، که دانشجو با استفاده از آن و با نظر شورای دانشگاه، می‌‌تواند آن را دریافت کرده و مقطع کارشناسی خود را به پایان برساند‌.

مقاطع کاردانی ناپیوسته و پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد ۲/۵ سال (۵ ترم) مقطع کارشناسی پیوسته ۵ سال (۱۰ ترم)

افزایش سنوات مجاز تحصیل:

مطابق تبصره ۱، دانشجویان مشمولی که در سنوات مجاز تحصیل، فارغ التحصیل نشوند، برای ادامه تحصیل نیاز به تصویب کمیسیون موارد خاص دانشگاه دارند تا با مکاتبه با دفاتر پلیس ۱۰+ برایشان درخواست افزایش سنوات شود بدیهی است دانشجویانی که مجوز سنوات اخذ نکرده باشند، غایب محسوب شده و اجازه ادامه تحصیل نخواهد داشت.

چنانچه دانشجوی مشمول نتوانست تا پایان دو ترم سنوات ارفاقی داده شده فارغ التحصیل شود، در صورت داشتن پیشرفت تحصیلی در دو ترم ارفاقی و در صورت موافقت نظام وظیفه، به وی سنوات در وضعیت اخراجی داده می‌شود ولی این دانشجویان تا پایان دوره خدمت ضروری سربازی و یا اخذ معافیت دائم، مجاز به ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلی بالاتر نیستند.

تغییر رشته یا دانشگاه با ثبت نام مجدد:

طبق تبصره ۲، دانشجویان مشمول در کل دوران تحصیل (از کاردانی تا دکتری) صرفا یک بار می‌توانند انصراف داده و با ثبت نام مجدد (با آزمون یا بدون آزمون)، تغییر رشته یا محل تحصیل و یا هر دو را داشته باشند و معافیت تحصیلی جدید دریافت کنید. در این حالت مدت تحصیل رشته و مقطع قبلی جزو سنوات رشته و مقطع جدید حساب نمی‌شود.

اعلام اتمام معافیت تحصیلی:

دانشجویان مشمول، به محض قطع ارتباط با دانشگاه به عناوین فارغ‌ التحصیل، ترک تحصیل، انصراف و یا اخراج، به سازمان وظیفه عمومی معرفی می‌‌شوند. این دانشجویان از زمان اتمام معافیت تحصیلی به مدت یک سال مهلت دارند، تا به خدمت وظیفه اعزام یا در صورت داشتن شرایط، مجددا مشغول تحصیل شوند، در غیر این صورت، غایب محسوب می‌شوند.

دانشجویان اخراجی و دانشجویانی که برای بار دوم انصراف داده یا ترک تحصیل کرده باشند، اجازه ادامه تحصیل را ندارند و دانشجویان فارغ التحصیل، فقط اجازه تحصیل در مقطع بالاتر را دارند.
 
همچنین دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته در صورت طی بیش از پنج ترم و فراغت از تحصیل با مدرک معادل کاردانی، حق ادامه تحصیل نداشته و باید خود را به نظام وظیفه معرفی کنند.
دانشجویان برای آگاهی از جزئیات قوانین نظام وظیفه، باید به مسؤول نظام وظیفه واحد دانشگاهی محل تحصیل خود مراجعه کنند.
 
پایان پیام/
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول