اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

دانشگاه

میز دانشجو| چگونه یک پاور پوینت خوب برای دکتری ارائه دهیم؟

میز دانشجو در این قسمت به چگونگی ارائه یک پوینت خوب برای دفاع دکتری می‌پردازد.

میز دانشجو| چگونه یک پاور پوینت خوب برای دکتری ارائه دهیم؟

گروه دانشگاه خبرگزاری فارس_ میز دانشجو در این قسمت به چگونگی ارائه یک پوینت برای دفاع دکتری می‌پردازد.

از این رو با امیدعلی مسعودی رئیس دانشکده سوره به صحبت پرداختیم.

امیدعلی مسعودی رئیس دانشکده سوره در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری فارس گفت:‌ پاورپوینت به معنای نقطه قوت است، من همیشه به دانشجویان می‌گویم شما یک مقاله یا رساله سیصد صفحه‌ای می‌نویسید که نمی‌شود در یک جلسه ارائه داد، در تمام دنیا استاندارد دفاع پانزده دقیقه است.

وی افزود: شما بزرگترین مقاله دنیا را بنویسید و در یک جلسه بین المللی بخواهید ارائه کنید به شما پانزده دقیقه وقت می‌دهند، پنج دقیقه داوری می‌کنند و در پانزده دقیقه باید نکات مهم را بگویید نه اینکه در قالب یک فایل ورد بنویسد و توضیح دهید، باید انقدر به رساله یا پایان نامه خود مسلط باشید که در حال قدم زدن توضیح دهید.

مسعودی ادامه داد: اول موضوع را توضیح دهید و مسأله خود را بیان کنید و بعد از آن  نکات مهم را قرار دهید و بقیه توضیحات رساله با خود فرد است و صرفاً از روی پاور پوینت خوانده نشود، پاور پوینت برای کسانی است که نشسته‌اند و برای نقطه تمرکز افراد است، اول موضوع است. دوم  مسأله تحقیق و اهمیت، ضرورت و روش آن که باید در دو یا سه کلمه باشد.

وی افزود: در پاور پوینت نقطه قوت کجاست؟ چه کاری انجام دادی؟  تفاوت آن با کارهای دیگر چیست؟ چه نوآوری خلق کردی؟ دانشجو باید در پانزده دقیقه توضیحات خود را در باب این سوالات ارائه دهد. ولی متاسفانه معمولاً دانشجویان از روی رساله ورد رو می‌نویسند و این  غلط است و در دوره کارشناسی ارشد و دکتری نباید پاورپوینت بیشتر از پنج اسلاید باشد و دانشجو باید سیصد صفحه چکیده را در پاورپوینت بیاورد.

رئیس دانشکده ارتباطات  سوره خاطرنشان کرد: دانشجو باید این آمادگی را  داشته باشد تا بتواند ابهامات را رفع کند و با توضیحات خود داور‌ها را قانع کند. متاسفانه ما در دفاع دکتری شاهد هستیم که دانشجو  صحبت می‌کند و  داور‌ها اشکال می‌گیرند و در همین حال استاد راهنما توضیح میدهد و می‌گوید که تمام  مشکلات را  پذیرفتم و بعضاً هم ابهامات رو برطرف نمی‌کند. باعث می‌شود تا علم در جامعه رشد نکند، در صورتی که خود دانشجو باید بتواند توضیح دهد تا داوران را قانع کند.

پایان پیام/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول