اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها  /  اصفهان

قمر بنی‌هاشم(ع)، دوای همه دردهای سیدالشهدا(ع) در کربلا بود

استاد حوزه و دانشگاه گفت: بزرگ‌ترین وصف قمر بنی هاشم در کنار همه عظمت‌هایی که داشتند همین است که می‌گفتند: «ای کسی که غصه‌های ولی‌ات را برطرف می‌کنی» و این در حالی است که امیرالمومنین (ع) به اصحاب که نگاه کردند گفتند من می‌خواستم دردها را با شما دوا کنم اما شما خودتان درد علی شدید.

قمر بنی‌هاشم(ع)، دوای همه دردهای سیدالشهدا(ع) در کربلا بود

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، حجت‌الاسلام علی سرلک استاد حوزه و دانشگاه، شامگاه شنبه در مراسم عزاداری شب هشتم محرم در جمع مردم اصفهان اظهار داشت:‏ این شب‌ها بر چند مظلومیت باید بگرییم، یکی غصه مظلومیت ولی و یکی هم مصیبت جا ماندن خودمان است چرا که محرم‌ها در پس یکدیگر می‌آیند و ما در غفلت باقی مانده‌ایم..

وی ادامه داد: بزرگ‌ترین وصف قمر بنی هاشم در کنار همه عظمت‌هایی که داشتند همین است که می‌گفتند: «ای کسی که غصه‌های ولی‌ات را برطرف می‌کنی» و این در حالی است که امیرالمومنین (ع) به اصحاب که نگاه کردند گفتند من می‌خواستم دردها را با شما دوا کنم اما شما خودتان درد علی شدید.

سرلک عنوان کرد: امید یعنی سرمایه حرکت در بحران‌ها و وقتی راجع به امید حرف می‌زنیم یعنی توشه‌ای که ما را در نفس‌گیر پیچ و خم‌های تند و شدید این حرکت به سمت خدا کمک کند.

استاد حوزه و دانشگاه افزود: امکان ندارد کسی به این سرمایه دست پیدا کند و امتداد سیر خودش را به ابدیت طراحی نکند؛ دنیا بارها محدودیت و بی خاصیت بودن خودش را به ما نشان داده و می‌گوید که گمشده ما نیست.

وی با تأکید بر اینکه باید بهره را از دنیا ببریم، خاطرنشان کرد: باید تلاش و کوشش داشته باشیم اما بدانیم که ما را برای اینجا نیافریدند، این دنیا محل ممر است و مقر نیست.

سرلک ادامه داد: در همین قبرستان تخت فولاد که در نزدیک آن هستیم، انسان‌های بزرگ و کوچک بسیاری خفته‌اند که حسرت همین لحظات ما را دارند که ما کرور کرور آن‌ها را از دست می‌دهیم.

وی تصریح کرد: یکی از بنیادی‌ترین مباحثی که باید حل کنیم تا بتوانیم امید واقعی و نه امید واهی و پوچ را برای خود بسازیم، حل مسأله مرگ است؛ دلیل اینکه اکثر ما از مرگ می‌ترسیم  این است که ما از  گناهان خود می‌ترسیم.

سرلک با اشاره به اینکه همه چیز در این عالم اندازه دارد و موزون است، گفت: انسان‌هایی که مقصدهای تعریف شده دارند، مسیر مشخص و دقیق دارند و کسی که هدف مشخص داشته باشد برایش باد موافق و مخالف معنا پیدا می‌کند، اگر کسی هدف نداشته باشد هر کاری انجام می‌دهند.

استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: جهنم هم برای بسیاری از ما مرحله‌ای از سیر به سوی خدا است و بسیاری پس از اینکه در جهنم عذاب دید به سوی خدا بازمی‌گردند، قرار بود در دنیا تعلقات را پس بزنیم که نزدیم و با این عذاب پاک می‌شویم.

انتهای پیام/۶۳۱۱۹/ج/

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول