به گزارش خبرگزاری فارس از اراک نسرین یادگاری بعدازظهر امروز در نشست خبری ستاد بزرگداشت هفته سلامت با اشاره به نقش و ارتقاء آگاهی و دانش تغذیهای افراد در خودمراقبتی افزود: در راستای خودمراقبتی توجه به آموزش اصول تغذیه صحیح و کنترل برنامه غذایی خانواده توسط زنان حائز اهمیت است.
وی، نمک و شکر را عوامل تهدید کننده سلامت دانست و با اشاره به افزایش چاقی در کشور و استان بر ضرورت کنترل افزایش وزن و چاقی و جلوگیری از تبلیغات کاهش وزن با دارو و روشهای غیراستاندارد تاکید کرد.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی تصریح کرد: دغدغه امروز حوزه سلامت در مصرف ریزمغذیها و املاح است که آمار نگرانکننده کاهش مصرف آن به شدت آسیبزا است.
یادگاری راهکار کنترل و کاهش چاقی را تغییر سبک زندگی و روش غذایی عنوان کرد و بیان داشت: اولین گام در رعایت تغذیه مصرف مواد غذایی است که نیاز واقعی فرد را تامین کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مصرف کلسیم در جامعه کم است و مردم 90 درصد کلسیم مورد نیاز بدن خود را دریافت نمیکنند بر ضرورت تغییر و اصلاح شیوه تغذیه با توجه به گرایش و میل جوانان به فستفودها تأکید کرد و افزود: فقر کلسیم یکی از چالشهای مهم سلامت مردم این استان است که نیازمند مداخلات دقیق و هدفمند بهداشتی است.
کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی با اشاره به اینکه کمبود کلسیم سبب پوکی استخوان، ضعف استحکام اسکلتی، پوسیدگی دندانها و مشکلات در ناخنها را فراهم کرده و به تدریج سلامت آنان را تهدید میکند، بیان کرد: رژیم غذایی نامناسب و عدم مصرف به اندازه مواد لبنی و سرشار از کلسیم و کمبود اطلاعات بهداشتی و رفتاری صحیح در زندگی روزمره مهمترین دلیل ایجاد این مشکلات است.
انتهای پیام/87002/ذ30/ث3001