به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، محمود قربانزاده صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عدم رعایت مسائل بهداشتی عامل مهمی در بروز مخاطرات بهداشتی است.
وی تصریح کرد: دامپزشکی خراسان جنوبی بر استحصال یکمیلیون و 224 هزار کیلوگرم گوشت قرمز در کشتارگاههای استان در سال گذشته نظارت بهداشتی داشته است.
گوشت قرمز به مدت 24 ساعت در پیشسرد نگهداری شود
معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه ذبح دام در خارج از کشتارگاه غیربهداشتی و از عوامل مهم در انتشار بیماریهای مشترک است، تصریح کرد: بیماری خطرناک تب خونریزیدهنده کریمه کنگو یکی از بیماریهایی است، که با گرم شدن تدریجی هوا و افزایش فعالیتهای کنهها از طریق دام به انسان منتقل میشود.
قربانزاده ادامه داد: گوشت قرمز باید به مدت 24 ساعت در پیشسرد کشتارگاه نگهداری و سپس مصرف شود.
وی این اقدام را عامل مهمی در سالمسازی گوشت دانست و متذکر شد: گوشتهای شناسهدار و ممهور شده به مهر سلامت دامپزشکی این فرآیند را طی کرده و آماده مصرف هستند.
وجود 12 کشتارگاه در خراسانجنوبی
معاون سلامت دامپزشکی خراسان جنوبی تعداد کشتارگاههای دام صنعتی و نیمهصنعتی موجود در استان را 12 کشتارگاه برشمرد و خاطرنشان کرد: در تمام این کشتارگاهها ناظران بهداشتی و شرعی دامپزشکی بر استحصال گوشت نظارت دارند.
انتهای پیام/69010/ق20/پو3002