به گزارش خبرگزاری فارس از رودان به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان این شهرستان، غلامعلی خجندی با اشاره به اینکه تمامی اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن بین راهی با شروع عملیات طرح بسیج سلامت نوروزی مورد کنترل کارشناسان بهداشت محیط قرار گرفتهاند، گفت: طی این طرحی یک هزار و 340 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بینراهی مورد بازرسی بازرسان بهداشت محیط شهرستان رودان قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تامین سلامت مسافران و همشهریان از اهداف مهم طرح بسیج نوروزی سلامت به شمار میرود، افزود: انجام بیش از هزار مورد کلرسنجی آب از دیگر اقداماتی است که در قالب این طرح انجام شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان از توقیف سه تن مرغ و 500 کیلو بستنی فاقد صلاحیت مصرف در مدت زمان اجرای این طرح تاکنون خبر داد و افزود: مقدار 400 کیلو مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته نیز در طرح بسیج سلامت نوروزی از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی جمعآوری و معدوم شده است.
وی همچنین از صدور 311 مورد کارت تندرستی برای شاغلان حرفههای مختلف از سوی شبکه بهداشت و درمان شهرستان رودان خبر داد و گفت: با توجه به اینکه کارت معاینه بهداشتی برای تمامی افرادی که در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی فعالیت میکنند الزامی است، شاغلینی که کارت سلامت نداشته یا اعتبار آن گذشته است، حتما به شبکه بهداشت جهت صدور کارت سلامت مراجعه کنند.
خجندی بیشترین برخورد بازرسان بهداشت محیط را از واحدهای صنفی شامل خواربار، لبنیاتیها، قنادیها، چلوکبابیها و اماکن بین راهی عنوان و اظهار داشت: در طرح بسیج سلامت نوروزی در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با واحد متخلف به طور قاطع برخورد قانونی میشود.
این مقام مسئول با بیان اینکه در طی این طرح نظارتهای پیگیر و مستمر کارشناسان بهداشت محیط بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی و نیز اماکن عمومی و رستورانها ادامه خواهد داشت، افزود: با برنامهریزی و تقسیم کاری که در این زمینه صورت گرفته است، امیدواریم خدمات مطلوبی به مسافران نوروزی و شهروندان عزیز ارائه کنیم.
انتهای پیام/88001/ب/ظ1004