غلامرضا نجفلو امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: نظارت و بازرسی از مراکز تفریحی و اقامتی استان زنجان در ایام نوروز با شدت بیشتری انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه از 29 اسفند ماه تا دهم فروردین ماه امسال 85 مورد نظارت و بازرسی از مراکز بین راهی و رستورانهای استان زنجان انجام شده است، بیان داشت: در این نظارتها رعایت بهداشت، کمفروشی و گرانفروشی رستورانها و مراکز مورد توجه قرار میگیرد.
مسئول کمیته آمار و اطلاعرسانی ستاد هماهنگی خدمات سفر استان زنجان از امحای 120 کیلوگرم گوشت قرمز و ماهی غیر بهداشتی در زنجان خبر داد و افزود: برنامه امحای این مقدار گوشت قرمز و ماهی در ساعت 13 امروز 11 اسفند ماه جاری انجام میشود.
این مسئول با بیان اینکه اکیپ گشت و نظارت در حین بازرسی و بازدید از رستورانها و مراکز بین راهی متوجه مقداری گوشت مشکوک در یکی از مراکز پذیرایی استان زنجان شدند، گفت: با توقیف و ضبط گوشت آلوده آزمایشات لازم انجام شد.
نجفلو ادامه داد: با انجام آزمایشات و بررسیهای صورت گرفته 120 کیلوگرم گوشت قرمز و ماهی آلوده از این مرکز پذیرایی ضبط شد.
وی با بیان اینکه این تعداد گوشت غیربهداشتی شامل گوشت گوساله، ماهی و مواد اولیه کوبیده است، ابراز داشت: این مقدار در یک تاسیسات دولتی و محل فاضلاب مناسب آن امها میشود.
مسئول کمیته آمار و اطلاع رسانی ستاد هماهنگی خدمات سفر استان زنجان در ادامه با اشاره به اینکه نمایندگانی از چند دستگاه وظیفه نظارت و بازرسی بر اماکن پذیرایی را بر عهده دارند، تصریح کرد: نمایندگانی از اداره کل حمل و نقل و پایانههای استان زنجان در این نظارتها حضور دارند.
این مسئول نمایندگان اداره کل صنعت، معدن و تجارت را از دیگر نظارتکنندگان بر مراکز پذیرایی اعلام کرد و افزود: نمایندگان اداره کل تعزیرات از دیگر نظارتکنندگان بر مراکز هستند.
نجفلو با اشاره به اینکه نمایندگانی از اداره کل دامپزشکی استان زنجان بر روند و اجرای مراکز پذیرایی نظارت دارند، تصریح کرد: همچنین نمایندگانی از کمیته آمار و اطلاعرسانی ستاد هماهنگی خدمات سفر استان زنجان نیز در این بازدیدها حضور دارند.
وی در پایان اذعان داشت: امید است اقدامات و فعالیتهای ستاد باعث ایجاد آرامش و امنیت در بین مسافران و گردشگران شود.
انتهای پیام/73008/خ30/ف4004