علی دولو امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار داشت: امسال در واحدهای آبزیپروری استان همدان 4 هزار و 880 تن ماهی تولید شده است.
وی با بیان اینکه 571 واحد تولید آبزیان در استان فعال است، گفت: امسال 82 میلیون تخم چشمزده ماهی قزلآلا در استان همدان تولید شده که استان از این نظر یکی از قطبهای تولید این محصول در کشور محسوب میشود.
مدیر شیلات جهاد کشاورزی استان همدان افزود: تخم چشمزده ماهی قرلآلا در استان همدان علاوه بر نیاز استان به سایر استانهای کشور نیز صادر میشود.
وی با بیان اینکه 11 مرکز تولید بچهماهی در استان فعال است، گفت: پرورش ماهی قرمز در استان همدان انجام نمیشود اما برخی توزیع آن در استان را بر عهده دارند که صرفاً توزیعکننده هستند.
متوسط سرانه مصرف ماهی در همدان به 7 کیلوگرم رسید
دولو عنوان داشت: بر اساس برآوردهای انجام شده، امسال متوسط مصرف سرانه ماهی در استان، هفت کیلوگرم برای هر نفر است که بخشی از آن در استان همدان تولید میشود.
وی افزود: بخشی از ماهیهای تولید شده همدان به سایر استانهای کشور صادر میشود و برخی دیگر از انواع ماهیهای خوراکی دریایی به همدان وارد میشود.
مدیر شیلات جهاد کشاورزی همدان ابراز داشت: بر اساس فرهنگسازی و اطلاعرسانی در زمینه اهمیت مصرف گوشت ماهی برای سلامت انسان، طی سالهای اخیر رشد خوبی را در راستای مصرف این نوع گوشت در استان شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه طی سال آینده مکانیزاسیون مزارع آبزیپروری استان توسعه داده خواهد شد، تصریح کرد: این مهم در راستای افزایش بهرهوری و افزایش تولید انواع آبزیان در استان همدان دنبال میشود.
دولو افزود: توسعه مکانیزاسیون مزارع آبزیپروری در استان، روند مستمری دارد که بر مبنای آن علاوه بر تجهیز و مکانیزه کردن مزارع آبزیپروری گذشته، مزارع جدید نیز به این مهم تجهیز میشوند.
انتهای پیام/89004/س30/ژ1001