عیسی غیاث یزدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار داشت: به منظور ارتقای سطح کیفی فرآوردههای خام دامی در سطح چلوکبابیها، رستورانها و تالار پذیرایی این شهرستان طرح پایش فرآوردههای خام دامی آغاز شده است.
وی افزود: در این طرح که با همکاری مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین و همچنین اتحادیه صنف چلوکبابیها و تالار پذیرایی صورت میپذیرد، شبکه دامپزشکی شهرستان قزوین از یک اسفند ماه جاری اقدام به نمونهبرداریهای ادواری از فرآوردههای خام دامی موجود در مراکز زیرپوشش این طرح کرده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان قزوین ادامه داد: این شبکه نتایج آزمایشگاهی به دست آمده را به عنوان یکی از شاخصهای تعیینکننده امتیاز هر یک از واحدهای چلوکبابی، رستوران و تالار پذیرایی مدنظر قرار داد.
غیاث یزدی عنوان کرد: با توجه به اینکه نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی موجود در رستورانها بر عهده شبکه دامپزشکی است، جلسه توجیهی از سوی اتحادیه صنف چلوکبابیها و رستورانها با همکاری اداره کل و شبکه دامپزشکی شهرستان قزوین در بهمن ماه برگزار شد که متصدیان و مدیران واحدهای زیرپوشش این طرح به بیان نظرات و پیشنهادات خود در این خصوص پرداختند.
انتهای پیام/2667/ب20/پو3002