محمودرضا رسولی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: طرح شناسایی و ردیابی فرآوردههای خام دامی ویژه گوشت مرغ بستهبندی شده برای نخستینبار در استان همدان در کشتارگاه صنعتی گوشتآوران افتتاح میشود.
وی از حضور هادی تبرایی مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور در این مراسم خبر داد و گفت: اجرای این طرح برای تمام فرآوردههای خام دامی در دستور کار قرار دارد اما اجرای این مهم نیازمند ایجاد زمینهها و بسترهای لازم است.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان با اشاره به فراهم شدن بسترهای لازم در همدان تصریح کرد: با اجرای این طرح میتوان محصول تولیدی را از طریق کد رهگیری مندرج بر روی آن، تا مزرعه تولید و ... ردیابی و شناسایی کرد.
وی با بیان اینکه این طرح در حال حاضر بر روی مرغ بستهبندی شده در همدان اجرا میشود، ابراز داشت: با اعلام کد رهگیری به اداره دامپزشکی تمام اطلاعات مربوط به مرغ خریداری شده از جمله زمان و مکان کشتار و ... قابل شناسایی است.
رسولی با اشاره به هدف اجرای این طرح تأکید کرد: این مهم در راستای سلامت عمومی جامعه اجرایی شده و شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه ایرادی در فرآورده خام دامی تهیه شده آن را ردیابی کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ردیابی و کنترل کشتار دامها و داشتن اطلاعات دقیق از نحوه و محل پرورش و کیفیت فرآوردههای خام دامی بر سلامت عمومی جامعه تأثیرگذار است.
انتهای پیام/89006/ط20/ژ1001