اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد:

ضعف سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد به عدم نظارت مستمر برمی‌گردد

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ناامنی در سرمایه‌گذاری، تنها یکی از مشکلات سرمایه‌گذاری در استان است و ضعف سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد به عدم نظارت مستمر برمی‌گردد.

ضعف سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد به عدم نظارت مستمر برمی‌گردد

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، عصر امروز جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد با حضور مسئولان قضایی، اجرایی، مدیران بانک‌ها و اتاق بازرگانی استان برگزار شد.

الماس گشتاسبی معاون پیشگیری از وقوع جرائم اظهار کرد: در سال جاری جمعیت کیفری در زمینه جرائم خشن کاهش یافته است و این موضوع می‌تواند امنیت بیشتر در استان را به دنبال داشته باشد.

وی با اشاره به وضعیت سرمایه‌گذاری در استان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه سالیان اخیر گفت: ناامنی در سرمایه‌گذاری تنها یکی از مشکلات سرمایه‌گذاری است، ولی عوامل اصلی عقب‌ماندگی در این زمینه، نداشتن آینده‌نگری، چشم‌انداز کوتاه مدت و عدم نظارت مستمر بر سرمایه‌گذاری است.

گشتاسبی عنوان کرد: شخصی 99 درصد تسهیلات از بانک برای احداث سردخانه دریافت کرده، اما هنوز فعالیت خود را در این زمینه آغاز نکرده است و منابع بانکی را بی‌آنکه ظرفیت‌سازی کند، بیهوده مصرف کرده است.

چنگیز هاشمی نماینده اتاق بازرگانی استان کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه نیز اظهار کرد: بازار امروز دنیا بر اساس رقابت است و تا زمانی که سرمایه‌گذار امنیت نداشته باشد، نمی‌تواند سرپای خود بایستد و یکی دیگر از مشکلات اصلی این ناتوانی بانک‌ها هستند که همکاری نمی‌کنند.

وی گفت: ما به دلیل مشکلات ساختاری نمی‌توانیم در بیرون از استان رقابت کنیم، زیرا زیرساخت‌ها توانایی رقابت با دیگر استان‌ها را ندارد.

الله‌داد محمدی معاون بانک کشاورزی استان در پاسخ به این انتقاد نیز گفت: سرمایه‌گذار استانی نمی‌تواند به خوبی ظرفیت‌سازی کند، زیرا فرهنگ اقتصادی ندارد و به همین دلیل است که به جایی نرسیده است.

وی تصریح کرد: در استان‌های دیگر از هر 100 تومان وام، 87 تومان بازپرداخت می‌شود، در حالی که در استان ما از هر 100 تومان 26 تومان بازپرداخت می‌شود و این نشان از بدحسابی است.

محمدی ادامه داد: ریاضت اقتصادی در همه جای دنیا وجود دارد، اما کجای دنیا این همه سرمایه‌گذار فقط به بانک تکیه می‌کنند، چرا سرمایه‌گذار تلاش نمی‌کند تا از همه راهکارها برای موفقیت در بازار استفاده کند.

همچنین قاسم شجاعی، نماینده سازمان صنعت و معدن استان نیز با انتقاد از رویه سرمایه‌گذاری در استان گفت: هیچ یک از دستگاه‌هایی که افراد را برای گرفتن تسهیلات به بانک‌ها معرفی می‌کنند، نه اهلیت دارند و نه الزام قانونی برای معرفی افراد دارند.

وی بیان کرد: اقتصاد و فرهنگ رابطه تنگاتنگی با هم دارند که ما نتوانستیم این موضوع را نهادینه کنیم، زیرا اساس اقتصاد بر نوع نگاه فرهنگ یک منطقه است.

شجاعی خاطرنشان کرد: اساس سرمایه‌گذاری استان بر پایه منابع بانکی است، بنابراین باید مشخص کنیم که از چه کسی حمایت سرمایه‌گذاری کنیم.

مختار کوشا دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد نیز عنوان کرد: بخش خصوصی و اتاق بازرگانی به مدت یک هفته و سازمان بازرسی استان تا بیست روز فرصت دارند نسبت به اجرایی کردن مصوبات حمایت از سرمایه گذاری اقدام کنند.

وی همچنین گفت: با توجه به اهمیت و حساسیت سرمایه‌گذاری در استان برای صدور مجوزهای صنعتی، تولیدی و خدماتی باید همه دستگاه‌های متولی توجه لازم شود.

انتهای پیام/82009/ب30/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول