اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه استانداری همدان مطرح کرد

لزوم یکپارچگی در تهیه سند آمایش سرزمین

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه استانداری همدان یکپارچگی در تهیه سند آمایش سرزمین از سوی سازمان‌ها را خواستار شد.

لزوم یکپارچگی در تهیه سند آمایش سرزمین

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، محسن افروخته ظهر امروز در کارگروه آمایش سرزمین، محیط زیست و توسعه پایدار در همدان اظهار کرد: همدان نخستین استانی است که به تهیه سند ملی آمایش سرزمین اقدام کرده است.

وی با اشاره به لزوم تشکیل سند ملی آمایش سرزمین خاطرنشان کرد: بررسی وضع موجود و شناخت ظرفیت‌های استان و آینده‌نگری برای آن در راستای تشکیل اسناد بالادستی، میان‌مدت و کوتاه‌مدت میسر خواهد بود.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه استانداری همدان ادامه داد: بخشی از اسناد ملی آمایش سرزمین، اسناد بلندمدت و راهبردی است.

وی گفت: بخش دیگر آن برای اسناد پائین‌دستی از جمله برنامه پنجم توسعه، برنامه شهرستان‌ها و دیگر امور استفاده می‌شود.

افروخته با اشاره به استفاده از سند ملی کوتاه‌مدت در برنامه عملیاتی شهرستان‌ها طی سال گذشته افزود: بخشی از سند ملی می تواند در فعالیت‌های روزمره نیز مؤثر باشد.

وی با اشاره به تشکیل چهار کمیته تخصصی در راستای ایجاد سند ملی آمایش سرزمین افزود: کمیته آمایش و توسعه منطقه‌ای با مسئولیت برنامه بودجه، برنامه‌ریزی منابع طبیعی محیط زیست، توسعه منطقه‌ای و برنامه‌ریزی در راستای آن، طرح‌های کالبدی و ناحیه‌ای و سکونتگاه‌های روستایی و کمیته تخصصی کاربران جی ای اس از جمله کمیته‌ها بوده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و بودجه استانداری همدان به اشاره به لزوم ثبت در اعضای کمیته‌های تخصصی افزود: پیشنهادات لازم از سوی دبیرخانه در کمیته‌ها مطرح می‌شود، اما کار اصلی به عهده دستگاهای اجرایی ذیربط است که باید فعال باشند.

وی از راه‌اندازی سامانه ساترا به عنوان سند کشوری خبر داد و افزود: بر اساس سند کشوری می‌توان همه اطلاعات و آمارهای استانی را نیز تهیه و به صورت بانک اطلاعات عمومی در اختیار سایر دستگاه‌ها قرار داد.

افروخته زمان شکل‌گیری آمایش سرزمین را اوایل انقلاب دانست و افزود: با تأکید به تهیه سند آمایش سرزمین در برنامه پنجم توسعه کشور، باید یکپارچگی در آن لحاظ شود که در غیر این صورت قابل استفاده نخواهد بود.

مدیر ل حفاظت محیط زیست استان همدان نیز اظهار کرد: در راستای مکان‌یابی پروژه‌های بزرگ عمرانی استان تشکیل کمیته ارزیابی زیست‌محیطی در دستور کار سازمان بوده است.

قربانعلی محمدپور با اشاره به تشکیل چهار جلسه ارزیابی محیط زیست در سطح استان افزود: راه‌آهن ملایر و توسعه شهرک صنعتی بهاران از جمله طرح مطرح شده در جلسات ارزیابی بوده‌اند.

وی با اشاره به وجود 18 نفر در کارگروه همایش سرزمین در ارتباط با محیط زیست خاطرنشان کرد: رؤسای دانشگاه‌ها عضو کمیته‌ آمایش سرزمین در بحث محیط زیست هستند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با اشاره به مجوز برخی از سندها در محیط زیست افزود: برخی از سندها مشمول ارزیابی و مجوز دولت هستند که هنوز برای آنها مجوز صادر نشده، برخی دیگر طرح‌ریزی شده که نظر دولت در خصوص آنها تغییر یافته است.

وی از طرح مصرف بهینه منابع پایه برای مدیریت سبز در کارگروه‌های آمایش سرزمین خبر داد و افزود: مصرف بهینه منابع آب، انرژی، پسماند و کاغذ به ساز‌مان‌ها و دستگاها ابلاغیه صادر و به تشکیل جلسه پرداخته شده است.

محمدپور با اشاره به اخذ صدور مجوز برای آئین‌نامه‌های اجرائی مدیریت محیط سبز افزود: شرح وظایف صنایع آلاینده به خارج از مناطق مسکونی نیز در دستور کار بوده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان همدان اظهار کرد: تهیه بانک‌ اطلاعات در شهر همدان و بهار انجام شده که این امر رضایتمندی مردم و صرف هزینه کم در اجرای پروژه‌ها را میسر خواهد کرد.

هادی حسینی‌بیدار با اشاره به لزوم در اختیار بودن اطلاعات شرکت‌های خصوصی از اطلاعات شرکت‌های خصوصی دیگر افزود: با در اختیار داشتن شرکت‌ها از اطلاعات هم، اولویت‌بندی انجام امور و بهینه‌سازی محقق خواهد شد.

انتهای پیام/89026/ب30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول