اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی:

برنامه‌های قرآنی در دانشگاه‌ها مهجور مانده‌اند

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت: برنامه‌های قرآنی در دانشگاه‌ها از مهجوریت خاصی رنج می‌برند.

برنامه‌های قرآنی در دانشگاه‌ها مهجور مانده‌اند

امین رستم‌زاده امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه، اظهار داشت: در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور و استان مباحث قرآنی مغفول مانده است، حال آنکه در این مجموعه و در استان برای تعریف و اجرای برنامه‌هایی مبادرت می‌شود، تا از ظرفیت‌های بکر و بی‌نظیر قرآن استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه در طراحی برنامه‌‌های فرهنگی و اجتماعی خودداری از موازی‌کاری را در سرلوحه امور قرار داده‌ایم، ادامه داد: کارشناسان این مجموعه برای تدوین برنامه‌هایی مبادرت می‌کنند، که سایر نهادها، سازمان‌ها و دستگاه‌ها در آن حوزه ورود پیدا نکرده‌اند، همچنین از مفاهیم قرآنی در تدوین برنامه‌ها الهام می‌گیریم.

این فعال فرهنگی و دانشجویی با تاکید بر اینکه برای اثرپذیری برنامه‌ها باید تلاش شود، ادامه داد: پرداختن به مباحث تخصصی قرآنی بین‌رشته‌ای اولویت اصلی این مجموعه قلمداد می‌شود، بنابراین به همه نمایندگان این مجموعه در دانشگاه‌ها تمرکز بر روی موضوع‌های قرآنی تاکید شده است.

رستم‌زاده اضافه کرد: در همه دانشگاه‌ها رشته‌هایی که دانشجویان زیادی را پذیرش کرده شناسایی می‌کنیم، سپس ضمن تحلیل ابعاد مختلف یک رشته سرفصل‌های قرآنی آن رشته‌ها را یافته و در قالب‌های مختلف اعم از میزگرد، سمینار این معارف را به دانشجویان منتقل می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه قرآن منبع توسعه و نایافته‌های بشری است، اظهار داشت: باید به صورت جدی و تخصصی به حوزه علوم قرآنی ورود پیدا کنیم، به طوری که برای محقق شدن این موضوع متولیان فرهنگی با راه‌اندازی کانون‌های مختلف درراستای تربیت قرآنی و تقویت علمی دانشجویان با جهت‌دهی دینی تلاش کنند.

این مدرس دانشگاه با اظهار به اینکه آموزه‌های قرآنی باید به شکل حرفه‌ای و با عیار بالاتری به دانشجویان عرضه شود، اظهار داشت: برای اینکه علوم برای دانشجویان قابل پذیرش شود، باید مناسب با نیازها، سلایق و خواسته‌های این قشر معارف را در قالب‌های جدید عرضه کنیم.

وی دلیل عدم استقبال دانشجویان از برنامه های قرآنی را چگونگی طراحی برنامه‌ها و آئین‌های مختلف دانست و اظهار داشت: زمانی که بین نیازها، اندیشه‌ها و آمال یک جوان دانشجو و قرآن کریم ارتباط برقرار می کنیم، می‌توانیم برای موفقیت در حوزه جذب نسل جدید به سوی معارف اهل‌بیت (ع) سوق یابیم.

انتهای پیام/61002/صا30/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول