اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

با استفاده از عصاره‌های آنزیمی

خواص کیفی چای ارتدکس ارتقا پیدا کرد

کارشناس مرکز تحقیقات چای کشور از ارتقای خواص کیفی چای ارتدکس با استفاده از عصاره‌های آنزیمی قارچ آسپرژیلوس خبر داد.

خواص کیفی چای ارتدکس ارتقا پیدا کرد

به گزارش خبرگزاری فارس از لاهیجان، شیوا روفی‌گری حقیقت پیش از ظهر امروز در جلسه مرکز تحقیقات چای کشور با اشاره به تغییر در طعم و کیفیت چای اظهار کرد: تغییر طعم و کیفیت با توجه به فعل و انفعالات در فرآیند تولید چای انجام می‌شود.

وی یکی از فرآیندهای مهم در تولید چای را تخمیر عنوان کرد و افزود: آخرین تغییرات شیمیایی و بیوشیمیایی در بخش مذکور انجام می‌شود.

روفی‌گری حقیقت کاربرد آنزیم‌ها را سبب بهبود تخمیر توسط واکنش‌گرها دانست و بیان کرد: آنزیم پکتیناز فاکتور اصلی در تخریب بافت‌های گیاهی است.

کارشناس مرکز تحقیقات چای کشور با تاکید بر ارتقای خواص مطلوب چای، خاطرنشان کرد: ارتقای خواص مطلوب چای را می‌توان با افزودن آنزیم‌های میکروبی در مرحله تخمیر چای و تعیین نوع و میزان اثربخشی آنها انجام داد.

وی به کاربرد عصاره آنزیمی خالص قارچ اسپرژیلوس نایجر و خام اسپرژیلوس فلاووس اشاره کرد و گفت: آنزیم‌های مذکور می‌توانند خواص کیفی چای ارتدکس را بهبود دهند.

به گفته روفی‌گری حقیقت، مقایسه دو منبع قارچی مختلف مشخص کرد که آسپرژیلوس نایجر در افزایش مقدار تئاروبیجین موثرتر از آسپرژیلوس فلاووس است.

کارشناس مرکز تحقیقات چای کشور با بیان اینکه عصاره خالص قارچ آسپرژیلوس نایجر تاثیر بیشتری بر افزایش تنافلاوین، شفافیت و نسبت تئافلاوین به تئاروبیجین داشته است، تصریح کرد: عصاره خام از منبع قارچی آسپرژیلوس فلاووس دارای شفافیت بهتری است.

وی یادآور شد: استفاده از آنزیم پکتیناز قارچی در مرحله تخمیر به چای ارتدکس می‌تواند منجر به سنتز کافئین و افزایش مقدار آن در چای شود.

روفی‌گری حقیقت، حوزه کاربرد ارتقای خواص کیفی چای ارتدکس را کارخانه‌های تولید چای عنوان کرد.

کارشناس مرکز تحقیقات چای کشور یکی از روش‌های بازارپسندی محصولات خوراکی را ایجاد تنوع در خواص حسی آنها دانست و اظهار کرد: امروزه در صنایع غذایی از افزودنی‌های طبیعی و مجاز خوراکی به طور گسترده استفاده می‌شود.

وی چای را نوشیدنی رایج دارای کیفیتی مشخص و ویژه خواند و بیان کرد: ارقام چای شامل قلم، شکسته و باروتی است.

انتهای پیام/84001/ب30/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول