به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، رئیس دانشگاه علمی کاربردی گیلان پیش از ظهر امروز در حاشیه برگزاری جشنواره مذکور در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: این جشنواره با هدف گسترش فرهنگ و آداب و رسوم گیلان زمین برگزار شده است.
عباس قاسمیزاد، با اشاره به اعضای شرکت کننده در این جشنواره، تصریح کرد: دانشجویان مراکز علمی کاربردی تایدواتر، جهاد دانشگاه انزلی، جهاد دانشگاهی فومن، برهان نیروی شمال، خانه کارگر و فرهنگ و هنر در این جشنواره شرکت کردند.
وی ادامه داد: در این جشنواره 57 نفر در قالب 30 گروه یک یا دو نفره غذاهای بومی و محلی گیلان را تهیه میکنند.
این مسئول تصریح کرد: این جشنواره از 22 مهر امسال به صورت فراخوان به مراکز علمیکاربردی ابلاغ و مهلت ثبتنام در آن تا پنجم آبان امسال تمدید شده است.
به گزارش فارس، جشنواره مذکور که تا عصر امروز ادامه مییابد به پنج گروه برگزیده به رسم یادبود هدایایی اهدا میشود.
انتهای پیام/2300/ر10