به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، دکتر محمد هادی اسکندری بعد از ظهر امروز در نشست خبری کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران اظهار داشت: مسمومیت غذایی تا چهار روز طول نمیکشد ضمن آنکه برخی از این دانشجویان با فواصل چند ساعته تا چند روزه به بیمارستان منتقل شدند و وعدههای غذایی متفاوتی مصرف کرده بودند.
وی افزود: علائم بالینی بیماری جمعی دانشجویان بیشتر به علائم یک بیماری ویروسی شباهت داشت.
اسکندری ادامه داد: اگر چه در تمام دنیا موارد تقلب وجود دارد اما سلامت غذایی در کشور ایران در وضعیت خوبی قرار دارد و گاه استانداردهایی که در ایران رعایت میشود از برخی کشورها بالاتر است.
دبیر اجرایی بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران اضافه کرد: در این زمینه گاه ذهن مردم مخدوش شده و لازم است که اعتماد به مردم بازگردد.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگاران در مورد نگهدارندههای غیرمجاز، افزایش سرطانها، شیر مخلوط با آب ژاول، عسلهای شکری، روغن زیتون تقلبی و آبمیوههای شیمیایی ابراز داشت: سازمانهای نظارت صنایع غذایی را مورد پایش مداوم قرار میدهند و عمده مواد غذایی در دسترس مردم سالم است.
استادیار دانشگاه شیراز تصریح کرد: یکی از قدیمیترین مراکز دانشگاهی صنایع غذایی در شیراز است که 45 سال از تاسیس آن میگذرد.
وی خاطرنشان کرد: بخش صنایع غذایی دانشگاه شیراز در منطقه جنوب کشور مهمترین قطب آموزش و پژوهش مرتبط با صنایع غذایی است که با پیوستن اعضای هیئت علمی جوان در زمینه تحقیقات و همکاری با صنعت شتاب مضاعفی گرفته است.
اسکندری با اشاره به حجم روزافزون تولیدات علمی بخش صنایع دانشگاه شیراز بیان کرد: ارتباط این بخش با صنعت منجر به عقد چند قرارداد و همکاری گسترده اعضای هیئت علمی با صنعت شده است.
به گفته وی، بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران به همراه نمایشگاه تخصصی صنایع غذایی با حضور برندهای برتر این صنعت سهشنبه هفتم آبان ماه جاری در شیراز برگزار میشود.
انتهای پیام/2448/س40/ث3001