اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون استاندار آذربایجان‌شرقی مطرح کرد

‌جدیت برای مقاوم‌سازی 5700 واحد مسکن روستایی در ‌مرند‌

معاون استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه راه‌اندازی دفاتر خدمات فنی و مهندسی روستایی باید مورد حمایت ویژه قرار گیرد، گفت: برنامه مقاوم‌سازی 5700 واحد مسکن روستایی در شهرستان مرند با جدیت دنبال می‌شود.

‌جدیت برای مقاوم‌سازی 5700 واحد مسکن روستایی در ‌مرند‌

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بهنام رضوانی صبح امروز در جلسه هم‌اندیشی شوراهای اسلامی و دهیاران این شهرستان با اشاره به اینکه برنامه مقاوم‌سازی 5700 واحد مسکن روستایی در شهرستان مرند با جدیت دنبال می‌شود، اظهار کرد: استفاده از راهکارهای تشویقی در جلب همراهی و مشارکت روستاییان برای مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی کم دوام و حادثه‌پذیر ضروری به نظر می‌رسد.

وی افزود: هر چند اجرای پروژه‌های بهسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستاییان در اولویت کاری است اما نظارت فنی و تخصصی بر مراحل مختلف ساخت و سازهای این حوزه نباید آنی مورد غفلت قرار گیرد.

رضوانی اضافه کرد: در اجرای مصوب هیئت دولت و طبق برنامه چهارم توسعه و در زمینه تحقق منشور اهداف طرح بهسازی و نوسازی مسکن روستایی و دستیابی به مسکن مقاوم و با ارزش و تغییر فضای روستا از محیطی آسیب‌پذیر و نامطلوب به فضایی سرزنده و شاداب برای روستاییان تداوم تأسیس و راه‌اندازی دفاتر خدمات فنی و مهندسی روستایی مورد توجه ویژه است.

وی گفت: این دفاتر برای ارائه خدمات فنی و تهیه و تأیید نقشه‌های اجرایی مسکن متناسب با نیازهای روستایی و هم‌ساز با اقلیم و معیشت و توجه به ارزش‌های فرهنگی و اجتماعی بومی ایجاد شده است.

فرماندار ویژه شهرستان مرند در بخش دیگری از مطالب خود یادآور شد: ‌با توجه به اهمیت ساخت واحدهای مسکونی مقاوم و امن در مقابل خطرات و حوادث طبیعی ضرورت تشکیل یک نظام کنترلی در ساخت‎ و سازهای روستایی برای دستیابی به مسکن روستایی مقاوم و نیز اهمیت مسکن روستایی در رشد و توسعه پایدار کشور و ساخت و ساز اصولی با نظارت مناسب را نشان می‌دهد.

معاون استاندار آذربایجان‌شرقی خاطر نشان کرد: هدایت بافت فیزیکی روستاها و بهسازی محیط زیست و سکونتگاه‎های روستایی بر اساس طرح‌های هادی روستایی، بالا بردن کیفیت ساخت و سازهای روستایی با نظارت دقیق و مطابق با مقررات ملی ساختمان، استفاده صحیح از مصالح مقاوم و استاندارد، شناسایی، به کارگیری و ساماندهی نیروهای انسانی بومی متعهد در فن ساختمان‌سازی روستایی و بالا بردن سطح دانش فنی و اجرایی ناظران با آموزش علمی و عملی مستمر آنان باید بیش از گذشته مورد توجه و حمایت لازم قرار گیرد. 

وی اظهار کرد: اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران باید طوری فرهنگ‌سازی و تمهید شرایط محلی کنند که سکونتگاه‌های آسیب‌پذیر روستایی با بهره‌مندی از اصول ساخت و سازهای فنی و کارشناسی شده از حداکثر شاخصه‌های لازم زیست محیطی و مقاومت ساختاری برخوردار شوند.

رضوانی در بخش دیگری از مطالب خود با تأکید بر ضرورت جلب و هدایت مجموعه اعتبارات مصوب بخش بهسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی و توانمندسازی مشارکت‌های مردمی، ‌افزود: دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی در کل باید ضمن ایجاد حلقه‌های ارتباطی مستمر با نهادهای دست‌اندرکار در امور عمران روستایی فضاهای جدید آبادانی و توسعه بومی و تاثیرگذار در وضعیت معیشتی ساکنان حوزه‌های فعالیتی خود را ترسیم ‌کنند.

انتهای پیام/60007/ش30/د1000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول