اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس پژوهشگاه استاندارد ایران:

ارتقای کیفی صنعت و توسعه صادرات با ظرفیت‌های علمی کشور به دست می‌آید

رئیس پژوهشگاه استاندارد ایران گفت: در حال حاضر با استفاده از ظرفیت‌های علمی کشور به سمت ارتقای کیفی صنعت و توسعه صادرات پیش می‌رویم.

ارتقای کیفی صنعت و توسعه صادرات با ظرفیت‌های علمی کشور به دست می‌آید

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، رحمت ستوده ظهر امروز در همایش ملی تحقیقات کاربردی و استانداردسازی در توسعه صنایع نساجی و چرم که در کرج برگزار شد، اظهار داشت: کشور امروز به مرحله‌ای از رشد و توسعه رسیده است که می‌تواند گام‌های مهمی را در توسعه و ارتقای کیفی محصولات بردارد.

وی با اشاره به این‌که هر چه محصولات به سمت کیفی شدن پیش برود می‌توانیم در رشد صادرات نیز نقش اساسی داشته باشیم، افزود: یکی از مهمترین راهکارهای اساسی برای توسعه بخش صادرات استفاده از یافته‌ها و ظرفیت‌های علمی است.

رئیس پژوهشگاه استاندارد ایران در ادامه سخنان خود به رابطه بین صنعت و دانشگاه اشاره کرد و گفت: توسعه ارتباط بین دانشگاه و صنعت می‌تواند در توسعه صادرات غیرنفتی نیز بسیار تاثیرگذار باشد.

ستوده با بیان این‌که هم‌اکنون ارتباط بین صنعت و دانشگاه تا حدودی مطلوب است، افزود: در این راستا می‌توانیم چشم‌انداز خوبی را برای توسعه صادرات پیش‌بینی کنیم.

وی یکی از مهمترین اقداماتی که هم‌اکنون باید انجام شود را همکاری دانشگاه‌ها و سازمان ملی استاندارد ایران عنوان کرد و ادامه داد: ارتباط قوی بین این 2 مجموعه نیز یکی از مهمترین مسائلی است که باید بیش از گذشته به آن توجه شود.

رئیس پژوهشگاه استاندارد ایران در ادامه سخنان خود با بیان این‌که تاکنون اقداماتی برای ارتقای این همکاری‌ها انجام شده است، گفت: تدوین استانداردهای پژوهش‌محور و صادرات‌محور از مهمترین فعالیت‌های پژوهشگاه استاندارد ایران بوده است.

ستوده در بخش پایانی سخنان خود بهره‌گیری از مقالات علمی و پایان‌نامه‌ها در تدوین استانداردهای کارخانه‌ای، ملی و بین‌المللی و ارائه خدمات مشاوره‌ای به شرکت‌های تولیدکننده را از مهمترین برنامه‌های پژوهشگاه استاندارد در سال‌جاری عنوان کرد.

در ادامه این مراسم دبیر اجرایی این همایش نیز طی سخنانی هدف از برگزاری این همایش را بررسی چالش‌ها در زمینه استانداردسازی عنوان کرد و گفت: 150 مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شد که از این تعداد 16 مقاله به صورت شفاهی و 30 مقاله به صورت پوستر ارایه شده است.

ملیحه نازی افزود: ایجاد ساختار و زمینه‌های مناسب جهت همکاری‌های پژوهشی بین دانشگاه‌ها، مراکز علمی و تحقیقاتی و پژوهشگاه استاندارد منطبق بر نیازهای واحدهای صنعتی، بهبود مشارکت مراکز تولید علم و صاحبان صنایع برای استانداردسازی محصولات در سطح جامعه، ایجاد شرایط به‌کارگیری یافته‌های علمی در تدوین استانداردها در سطوح کارخانه‌ای و ... از مهمترین محورهای قابل بحث در این همایش است.

انتهای پیام/2302/م30/آ3004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول