به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، محمد دانهزن ظهر امروز در جلسه مسئولان و متولیان این حوزه و ناظران بهداشت محیط در اردبیل اظهار داشت: ما در تامین بهداشت محیطی فردی و نگهداری مواد از آلودگیها سعی داریم وارد عمل شویم به طوری که عمده هدف ما از طرحهای نظارتی - بهداشتی تامین سلامت مردم و اجرای مقررات و آییننامههای مربوط به این حوزه است.
وی با یادآوری اینکه بر اساس ماده 13 قانون نظارت بر مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی باید کلیه موارد بهداشتی و سلامتی در اماکن تهیه و توزیع مواد مدنظر قرار گیرد، افزود: ما نظارتهای خودمان را در این زمینه تشدید کردیم و با متخلفان و تهدیدکنندگان سلامت جامعه نیز برخورد کرده و با مجازات دستگاههای غذایی آنها را به سزای اعمالشان میرسانیم.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل با بیان اینکه بیش از 15 هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در استان اردبیل وجود دارد که بیش از 6 هزار و 700 مورد از این اماکن حساس میباشند، گفت: این اماکن شامل رستورانها، چلوکبابیها، تالارها و کبابفروشی و اغذیهفروشیهاست که بازرسی از آنها به صورت مستمر و مداوم انجام میشود.
دانهزن با اشاره به فعالیت 90 بازرس عنوان کرد: این تعداد بازرس شاید در هر ماه قادر باشند یکبار به اماکن تهیه و توزیع غذا سرکشی کنند در حالی که ما در این زمینه از خود مردم و خریداران انتظار داریم خود در کسوت یک بازرس عمل کرده و قانونشکنیها و تخلفات را در این زمینه گزارش کنند.
وی یادآور شد: ما برای متولیان این حوزه کلاسها و دورههای آموزشی برگزار میکنیم و در مرحله اول اگر تخلفی صورت گیرد با تذکر و در مراحل بعد با معرفی به دادگاه و تعزیرات حکومتی سعی داریم با آنها برخورد کنیم.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل خاطرنشان کرد: مرکز بهداشت اخیراً طرحی را با همکاری شهرداریها اجرا میکند که با تذکر و تعهدی که از اماکن عرضه کننده مواد غذایی دریافت میکند سعی دارد جلوی هرگونه عرضه مواد غذایی فاسدشدنی و حساس را در بیرون از مغازه بگیرد چرا که از نظر ما هر مواد غذایی که خارج از محیط یخچال عرضه شود وجاهت بهداشتی ندارد.
دانهزن افزود: تمام فروشندگان موظف هستند بر اساس این طرح تمام موادغذایی فاسدشدنی به ویژه نوشیدنیها و مرغ و ماهی و برخی دیگر از کالاهای حساس را از قرار دادن در معرض مستقیم آفتاب محافظت کنند و با قرار دادن آن در یخچال سلامت آن را تضمین کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، این مسئول در پایان سخنان خود اذعان داشت: ما طرحهای بازرسی شبانه را نیز در دستور کار قرار دادیم و در این زمینه سعی داریم اقدامات لازم را انجام دهیم.
انتهای پیام/62005/ی30/ظ1004