به گزارش خبرگزاری فارس از جم، احمد قاسمی ظهر امروز در نشست مسئولان شهرستان جم اظهار داشت: توجه به مسایل بهداشتی و درمانی از اولویتهای شبکه بهداشت و درمان در این شهرستان است و در این مسیر از تمام توان و ظرفیت موجود بهره میبریم.
وی افزود: نظارت بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی در سطح شهرستان با تلاش کارشناسان بهداشتی انجام گرفته و در این مسیر به نتایج خوبی نیز رسیدهایم.
رئیس شبکه بهداشت شهرستان جم از جمعآوری 155 کیلوگرم موادغذایی فاسد و غیربهداشتی در راستای اجرای طرح ضربت خبر داد و خاطرنشان کرد: با برنامهریزی انجام شده و با حضور 9 نفر از کارشناسان ستاد شهرستان و مرکز بهداشتی درمانی امیرالمومنین(ع) جم و با همکاری بهورزان مرد خانههای بهداشت تابعه این مرکز بهصورت ضربتی از تمام سوپرمارکتها و خواربارفروشیها و رستورانهای سطح شهر جم بازدید بهعمل آورد.
قاسمی تصریح کرد: این برنامه با هدف نظارت و ساماندهی نحوه نگهداری مواد غذایی حساس و فسادپذیر در شرایط دمایی مناسب همچون سس مایونز و تخم مرغ در یخچال و همچنین جمعآوری مواد غذایی غیر قابل مصرف انجام شد و در مجموع 155 کیلوگرم مواد غذایی مختلف بهدلیل گذشتن تاریخ مصرف و یا فاقد مشخصات بهداشتی جمعآوری شدند.
وی اضافه کرد: در این طرح به متخلفین به منظور رعایت موازین بهداشتی اخطار نهایی داده شد.
رئیس شبکه بهداشت جم از تعطیلی 4 واحد صنفی متخلف در شهرستان جم خبر داد و ابراز داشت: در شهرستان جم تعداد 27 نفر از متصدیان مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی بهدلیل عدم رعایت بهداشت به مراجع قضایی معرفی و از این تعداد 4 واحد صنفی بدلیل بی توجهی در رفع نواقصات تعطیل شدند.
انتهای پیام/2451/خ30/پو3002