سید علی مختاری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: آذربایجان غربی از نظر تولید محصول انگور رتبه چهار کشوری را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به سطح زیر کشت انگور در آذربایجان غربی تصریح کرد: 50 درصد از باغات ارومیه زیر کشت انگور رفته است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: سردشت با اختصاص 85 درصد از سطح زیر کشت خود به باغات دیم انگور یکی از عمدهترین مراکز تولید این محصول به شمار میرود.
مختاری افزود: بیشترین مصرف انگور آذربایجان غربی با 40 درصد از کل میزان تولیدی در صنایع تبدیلی مصرف میشود.
وی با اشاره به تولید کشمش در آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: 30 درصد از انگور تولیدی استان به کشمش تبدیل میشود.
مختاری عنوان کرد: 30 درصد باقیمانده به صورت تازه خوری مصرف میشود.
وی از صادرات انگور آذربایجان غربی به کشورهای خارجی خبر داد و گفت: انگور استان به کشورهای روسیه، آذربایجان، اکراین و ارمنستان صادر میشود.
مختاری با اشاره به اشتغالزایی مستقیم و فصلی در ارتباط با کشت انگور در آذربایجان غربی اظهار داشت: سالانه بیش از 20 هزار نفر به صورت مستقیم و 336 هزار نفر به صورت فصلی در این زمینه فعالیت میکنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی یادآور شد: به منظور تبدیل باغات سنتی و خوابیده به باغات انگور ایستاده تسهیلات بانکی در اختیار باغداران متقاضی قرار میگیرد.
انتهای پیام/61010/م20/ظ1004