به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، رحمتالله افشار ظهر امروز در جمع خبرنگاران به تشریح برنامهها و وظایف کمیته فنی و قانونی نظارت بر فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی پرداخت و اظهار کرد: پروانه بهداشتی برای واحدها و تولیدکنندگان مواد خوراکی و آرایشی از ملزومات جدانشدنی فعالیت این واحدها است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بررسی مدارک و صدور، اصلاح و ابطال پروانه های بهداشتی واحدهای تولیدی و صنفی در بخشهای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی را از زمره وظایف مهم این کمیته برشمرد و افزود: اصلاح و ابطال پروانههای بهداشتی در حوزه بهرهبرداری، مسئول فنی، ساخت و موارد خاص در این کمیته بررسی میشود.
*زمان تشکیل جلسات کمیته نظارت بر واحدهای تولیدی
وی با تشریح برنامه زمان بندی این کمیته در 6 ماهه دوم سال 92 اعلام کرد: این کمیته در روزهای 10 و 30 مهرماه و 15 و 29 آبانماه تشکیل جلسه میدهد تا وضعیت پروانههای واحدهای تولیدی را در بخشهای مختلف بررسی کند.
افشار، زمان برگزاری جلسات کمیته فنی و قانونی نظارت بر فراوردههای خوراکی، آشامیدنی، بهداشتی و آرایشی را در آذر ماه، روزهای 13 و 27 عنوان کرد و گفت: این کمیته همچنین در روزهای 11 و 25 دی ماه و روزهای 9 و 23 بهمن نیز تشکیل جلسه خواهد داد.
معاون غذا و دارو در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج که برنامه زمانبندی این کمیته را در 6 ماهه دوم تشریح میکرد، ابراز داشت: در آخرین ماه سال 92 نیز این کمیته در روزهای 7 و 27 این ماه تشکیل جلسه خواهد داد.
افشار تأکید کرد: مدارک کامل فقط تا دو روز قبل از تشکیل کمیته تحویل گرفته میشود و بعد از آن تاریخ درخواستها در کمیته بعدی مطرح خواهند شد.
انتهای پیام/82005/س30/پ3003