بهمن امانی در گفتوگو با خبرنگار فارس در ملایر با بیان اینکه شهرستان ملایر به عنوان قطب تولید انگور در استان همدان و کشور شناخته شده است، افزود: باید برنامهریزیهای علمی برای افزایش کمیت و کیفیت این محصول مطابق با استانداردهای جهانی صورت گیرد.
وی تاسیس پژوهشکده انگور را گامی بزرگ در ارتقای این محصول در دانشگاه ملایر برشمرد و گفت: در این پژوهشگاه با استفاده از توانمندیهای متخصصان و کارشناسان، شاهد افزایش کیفیت این محصول در شهرستان خواهیم بود.
رئیس دانشگاه ملایر به برگزاری نخستین همایش ملی انگور و کشمش در شهریورماه سال گذشته اشاره کرد و تصریح کرد: در سال گذشته 400 مقاله به دبیرخانه این همایش رسید.
وی گفت: این همایش با حضور صاحبنظران، کارشناسان و متخصصین در این رشته و استفاده از تجربیات و نظرات ارزنده آنها در راستای هر چه با کیفیتتر شدن محصول انگور با موفقیت برگزار شد.
امانی عنوان کرد: این راهکارها و نقطهنظرات مثبت به کشاورزان انعکاس داده میشود و کیفیتبخشی محصول را به همراه دارد.
وی از برگزاری دومین همایش ملی انگور ملایر در نیمه اول مهرماه سالجاری در دانشگاه ملایر خبر داد و گفت: محورهای این همایش به همه دانشگاههای کشور ارسال شده و مطمئن هستیم همایش امسال پربارتر از سال گذشته برگزار خواهد شد.
رئیس دانشگاه ملایر یادآور شد: امسال برگزاری همایش را به فصل برداشت موکول کردهایم تا هم شاهد برداشت و هم صنعت بعد از برداشت باشیم.
وی در ادامه از جذب یکهزار و 500 دانشجوی جدید در مقاطع مختلف در دانشگاه ملایر در سال تحصیلی جدید خبر داد و تصریح کرد: امروز رشتههای دانشگاه ملایر به بیش از 60 رشته رسیده است.
امانی اظهار داشت: بیشتر رشتههای دانشگاه ملایر در مقاطع تحصیلات تکمیلی و بیش از 500 دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و 60 دانشجو نیز در مقطع دکترا در این دانشگاه تحصیل میکنند.
وی در پایان به حضور خیرین در موفقیتهای عمرانی دانشگاه ملایر اشاره کرد و گفت: امسال خیرین ملایر بیش از یک میلیارد تومان در ساخت پروژههای عمرانی دانشگاه کمک کردهاند.
انتهای پیام/89013/م30/ژ1001