اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان:

فعالیت‎های موازی در مبارزه با موادمخدر باید نقش تکمیل‎کنندگی داشته باشد

معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان گفت: فعالیت‎های موازی مبارزه با در موادمخدر باید نقش تکمیل‎کنندگی و اصلاح‎کنندگی داشته باشد، نه اینکه نقش دیگری را خنثی کنند.

فعالیت‎های موازی در مبارزه با موادمخدر باید نقش تکمیل‎کنندگی داشته باشد

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، علیرضا جمشیدی در پنجمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان در سال 1392 با خانمان‎سوز خواندن موادمخدر، خواستار برخورد سخت‎گیرانه دستگاه قضایی با عاملان خرید و فروش موادمخدر در استان شد و اظهار داشت: در حوزه اموال توقیفی قاچاقچیان موادمخدر باید تجدید نظر کلی صورت گیرد زیرا بارها اتفاق افتاده که به طور مثال ماشینی که از آن برای جاسازی و حمل مواد استفاده می‎شده به نام شخص قاچاقچی نبوده و به نام همسر، فرزند یا اطرافیان آنهاست.

وی تصریح کرد: انتظارمان این است که برای آزادسازی اموال توقیفی افراد متخلف در حوزه موادمخدر تدبیری اندیشیده شود، زیرا دستگیری و کشف موادمخدر با مشقات و خطرات زیادی همراه است و صدور حکم در حوزه موادمخدر که به عنوان بزرگترین تهدید و آسیب در جامعه محسوب می‎شود، نیاز به سخت‎گیری هر چه بیشتر دستگاه قضایی دارد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گلستان خاطرنشان کرد: از قضات تقاضا داریم، راهکارهای قانونی برای اعمال سخت‎گیری نسبت به قاچاقچیان را در فرایند رسیدگی به پرونده‎ها پیشنهاد کرده و شورای هماهنگی را در این زمینه مساعدت کنند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان هدف از برگزاری جلسات این شورا، را رسیدن به نتایج مطلوب و اثرگذار در حوزه پیشگیری، درمان و مقابله خواند و تأکید کرد: تشکیل جلسات شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان رفع تکلیفی نیست و با نیت اثرگذاری مطلوب و مبارزه جدی با موادمخدر و قاچاقچیان برگزار می‎شود.

وی خاطرنشان کرد: تمام فکر و هم اعضای شورا این است در حوزه مسئولیتی که دارند، برای مقابله و مبارزه و ریشه‎کنی موادمخدر از تمام توان و ظرفیت خود بهره بگیرند.

جمشیدی با تأکید بر استمرار جلسات کمیته‎ها و اینکه این جلسات باید مقدمه‎ای بر جلسات شورا باشد، گفت: جلسات کمیته‎ها باید به صورت مستمر و حداقل ماهی یکبار برگزار شود، زیرا جلسات کمیته‎ها شامل مباحث تخصصی می‎شود و در هر شرایطی باید جلوتر از جلسات شورا باشد.

وی با اشاره به بحث تکرار و موازی‎کاری دستگاه‎ها در حوزه مبارزه با موادمخدر تصریح کرد: از آنجایی که هدف همه ما مشترک و بر مبنای کاهش آسیب‎های ناشی از موادمخدر و ریشه‎کنی آن است، هیچ اشکالی ندارد که دستگاه‎های دیگر ولو به صورت موازی وارد این میدان شوند و هر کدام به نحوی سهم خود را در این کارزار ایفا کنند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان خاطرنشان کرد: نکته قابل توجه این است که فعالیت‎های موازی باید نقش تکمیل‎کنندگی و اصلاح‎کنندگی داشته باشد، نه اینکه نقش دیگری را خنثی کنند.

وی ادامه داد: همه ما معتقدیم که اعتیاد یک بلای خانمان‎سوز است و به همان نسبت که دشمن نسبت به فراگیری آن در جامعه ما کار می‎کند، وظیفه ماست تا چندین برابر آن برای ریشه‎کنی تلاش کنیم.

جمشیدی با تأکید بر وسعت فعالیت‎ها در حوزه پیشگیری گفت: خواهشمان از اساتید و معلمان این است که با شروع سال جدید تحصیلی در کنار پرداختن به دروس تخصصی، دانش‎آموزان و دانشجویان را با مضرات و آثار سوءمصرف دخانیات و موادمخدر آگاه سازند و از آموزش مهارت‎های زندگی به شاگردان خود غافل نشوند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان گلستان خاطرنشان کرد: در این دست از جلسات باید با داشتن طرح، برنامه و نقشه راه مدون به یک وحدت رویه و گفتمان واحد برسیم تا سلیقه‎ای عمل نکنیم و فعالیت‎های موازی دستگاه‎ها مفید و مؤثر واقع شود.

انتهای پیام/2307/ی/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول