اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

با برگزاری مراسمی باشکوه

خبرنگاران دزفولی تجلیل شدند

با برگزاری مراسمی با حضور رئیس و دبیر شورای فرهنگ عمومی و سایر رؤسای ادارات دزفول از جامعه خبری این شهرستان تجلیل شد.

خبرنگاران دزفولی تجلیل شدند

به گزارش خبرگزاری فارس از دزفول، دبیرشورای فرهنگ عمومی شهرستان دزفول پیش از ظهر امروز در این مراسم اظهار داشت: خبرنگاران همیشه و در همه وقت کمک حال مردم و مسئولان بوده و از هیچ تلاشی برای اطلاع‌رسانی درست و به موقع دریغ نکرده‌اند.

غلامعلی تاج با اشاره به این مطلب که خبرنگاران باید به حضور مردم و افراد عادی جامعه بیشتر معرفی گردند، ابراز داشت: مطرح کردن اصحاب رسانه در حقیقت کمک به خود مردم و مسئولان برای اطلاع رسانی سریع و به موقع است.

در ادامه رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان دزفول اظهار داشت: یکی از مهمترین نکات برای موفقیت بیشتر اصحاب رسانه، بحث اخلاق‌مداری، صراحت در خبر، واقع گرایی و حقیقت گویی در خبر است که باید بیش از پیش مدنظر باشد.

حجت‌الاسلام سید محمدعلی قاضی دزفولی با طرح سئوالاتی به اهمیت بسیار زیاد کار رسانه اشاره ویژه داشته و افزود: برای نشان دادن عمق اثرگذاری رسانه باید در تمام زمینه‌ها اخلاق را ملاک و محور قرار داده و در بسیاری از زمینه‌ها تجدید نظر صورت گیرد.

رئیس شورای فرهنگ عمومی عنوان کرد: الحمدالله در مجموع کار رسانه‌ای در حال پیش رفتن بوده و اطلاع‌رسانی به صورت نسبتا خوبی در حال پیشرفت است و خصوصیت بارز رسانه در عمومی بودن آن است که اگر در جایی گرهی انداخته به تمام جامعه گره انداخته و اگر مشکلی را رفع کند مشکلات جامعه را برطرف کرده است و به طور کلی رسانه اثرگذارترین نهاد برای جلوه‌گر کردن خوبی‌ها و رفع بدی‌هاست.

قاضی دزفولی افزود: معروف‌ها هرچه بیشتر ترویج شوند همراه خود عزت نفس، خوبی و پاکی را به ارمغان می‌آورند پس به عنوان یک کلید موظفیم خوبی‌ها را نشر داده و منکرات و بدهی‌ها را به صورت محدود و در کمترین زمان ممکن رفع کنند.

وی افزود: بزرگ‌ترین کاری که امام خمینی(ره) برای این مردم و جامعه انقلابی انجام دادند فهماندن جمله «ما می توانیم» بوده که امروزه مردم ایران اسلامی با فهمیدن این مطلب و درک آن توانسته در کشور سربلند باشند و برای کشورهای استعمارگر به عنوان یک قدرت مطرح شوند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی با تذکری مبنی بر جلوگیری از اغراق ابراز داشتند: در جامعه باید روح انتقاد برپا بوده و نقد ادیبانه صورت گیرد و اغراق در نقد خود انجام ندهیم و هرکس را متناسب با جایگاه  خودش بررسی کنیم و نباید فضای تملق و چاپلوسی و بی اعتمادی در جامعه ترویج شود.

انتهای پیام/72006/صا30/پو3002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول