علی پارسا در گفت و گو با خبر نگار فارس در اصفهان با اشاره به بیماری تب کنگو اظهار کرد: تب کنگو از جمله بیماریهای مشترک بین انسان و دام است که از طریق تماس فرد با دام یا گوشت آلوده و یا از طریق گزش دام توسط حشرات و تماس آنها با انسان به افراد منتقل شده و میتواند در مواردی به مرگ شخص مبتلا منجر شود.
وی در ادامه در مورد نگه داشتن گوشت به مدت 24 ساعت در سردخانهها افزود: گوشت دام پس از ذبح نباید بلافاصله به چرخه عرضه و مصرف وارد گردد و باید زمانی در حدود 12 الی 24 ساعت در سردخانه نگهداری شود تا فرایند جمود نعشی که طی آن گوشت اسیدی شده و سبب از بین رفتن ویروسها میگردد، به خوبی اتفاق بیفتد.
مدیر مرکز بهداشت شماره 2 استان اصفهان در مورد بازرسین بهداشت محیط در بازرسی از قصابیها و واحدهای عرضه گوشت گفت: در حال حاضر به بازرسین بهداشت محیط دستور داده شده که در بازرسی از قصابیها و واحدهای عرضه گوشت نصب برچسب گوشت پیش سرد شده را بر روی لاشهها به دقت مورد بازدید قرار دهند.
وی همچنین به مشاهده این برچسب از سوی شهروندان در هنگام خرید گوشت قرمز تاکید کرد و افزود: شهروندان نیز در هنگام خرید گوشت قرمز باید به این نکته مهم توجه داشته باشند و به برچسب آن دقت لازم را داشته باشند و در صورت تخلف مراتب را به شماره تلفن 1490 اطلاع دهند.
انتهای پیام/2301/س20/ژ1001