اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون فرمانداری گلپایگان:

صدور مجوز جدید معادن شن و ماسه در گلپایگان ممنوع است

معاون فرمانداری گلپایگان گفت: هیچ مجوز جدیدی برای معادن شن و ماسه در گلپایگان صادر نخواهد شد.

صدور مجوز جدید معادن شن و ماسه در گلپایگان ممنوع است

به گزارش خبرگزاری فارس از گلپایگان، محمد سعید طاهری ظهر امروز در نشست بررسی وضعیت معادن شن و ماسه کوهی که امروز در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شده بود، اظهار کرد: به علت اشتباه بزرگ مسئولان وقت شهرستان در دهه 80 و صدور مجوزهای بی‌رویه معادن شن و ماسه امروزه چهره نازیبایی در ورودی شهرستان گلپایگان مشاهده می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه صدور مجوزهای بی‌رویه در حوزه معادن شن و ماسه سبب شده سیمای طبیعی شهرستان در حوزه شهری و روستایی خراب شود، افزود: زمانی که از محور ورودی شهر به گلپایگان وارد می‌شویم با انواع ادوات و ماشین آلات سنگین که مشغول حفاری و یا حمل شن و ماسه هستند، مواجه می‌شویم.

معاون فرمانداری گلپایگان با اشاره به منطقه گدار سرخ و معادن سنگ موجود در این ناحیه گفت: وجود دو سنگ شکن در منطقه رباط سرخ موجب آلودگی صوتی و نارضایتی مردم این منطقه شده است.

وی با بیان اینکه اطراف شهرستان گلپایگان را سنگ شکن‌ها و معادن شن و ماسه فرا گرفته است، تصریح کرد: با صدور مجوزهای بی‌رویه در طی سالیان گذشته چهره ورودی شهرستان گلپایگان برای هر بیننده‌ای نازیبا شده است.

طاهری تاکید کرد: از این پس هیچ مجوزی برای معادن شن و ماسه صادر نخواهد شد و معادن و سنگ شکن‌هایی که به  فعالیت مشغول هستند، باید به خارج از شهر و دور از انظار عمومی منتقل شوند.

وی جانمایی منطقه جدید سنگ شکن‌ها و معادن شن و ماسه و تجمع آنها در یک منطقه جدید را الزامی بیان کرد و افزود: با اجرای طرح آمایش سرزمین باید مکان جدیدی با تایید اعضای کارگروه برای این معادن در نظر گرفته شود.

معاون فرمانداری گلپایگان از اصحاب رسانه و مطبوعات شهرستان خواست نسبت به امنیت و سلامت مردم در حوزه شهری و روستایی احساس تکلیف نموده و با شفافیت موضوع را پیگیری کنند و اجازه ندهند وضعیت و نمای ظاهری ورودی شهراز این هم بدتر شود و در حفظ چشم انداز طبیعی گلپایگان بکوشند.

در ادامه مدیر جهادکشاورزی گلپایگان نسبت به آلودگی هوا و ورود ریز گردها در منطقه هشدار داد و بیان کرد: تا قبل از دهه 80 هیچ مجوزی در خصوص معادن شن و ماسه صادر نمی‌شد و علت آن نزدیک بودن معادن به حریم شهر بود، اما پس از آن زمان به مرور زمان تعداد مجوزها افزایش یافت.

حیدرعلی گل محمدی با تاکید بر اینکه اصحاب رسانه و NGO ها و تشکل مردمی نقش موثری در کم کردن فعالیت معادن شن و ماسه و یا تجمع گروهی آنها به جایی دورتر از شهردارند، تصریح کرد: امروز ما امانتدار فضای سبز و زیبایی شهرمان به نسل فردا هستیم و باید از عرصه منابع طبیعی و ملی محافظت کنیم.

در ادامه کارشناس اداره صنعت، معدن و تجارت گلپایگان هم به بیان آماری از معادن شن و ماسه پرداخت و افزود: در شهرستان گلپایگان برای 11 معدن شن و ماسه کوهی و چهار معدن شن و ماسه رودخانه‌ای پروانه بهره‌برداری صادر شده است.

محسن اتحادی اظهار کرد: در حال حاضر اداره صنعت، معدن و تجارت صدور مجوز معادن رودخانه‌ای را ممنوع کرده است. 

به گزارش فارس، در این نشست بخشدار مرکزی شهرستان و روسای اداره‌های جهادکشاورزی، حفاظت محیط زیست، منابع طبیعی و آبخیزداری، مسکن و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت و مدیر امور آب حضور داشتند.

انتهای پیام/63014/ح40/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول