سید عبدالصاحب قائمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کازرون اظهار داشت: در سال زراعی جاری سطح زیر کشت محصول گوجه فرنگی در این شهرستان نسبت به سال قبل 650 هکتار افزایش داشته است.
وی افزود: متوسط تولید این محصول در هر هکتار حدود 61 تن بوده که نسبت به سال قبل حدود پنج تن افزایش تولید داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون گفت: بخشی از تولیدات این محصول برای مصرف به بازار داخلی و شرکتهای تولیدی رب گوجه این شهرستان و بخشی دیگر به شهرستانهای همجوار برای فرآوری تولید رب عرضه شده است.
قائمی، رهاسازی 110 هزار زنبور براکون و مبارزه تلفیقی با حشره قرنطینهای مینوز و سایر آفات را از جمله اقدامات در راستای طرح سالمسازی تولید محصول گوجه فرنگی در این شهرستان عنوان کرد.
این مسئول به تولید محصول پیاز در این شهرستان اشاره و تصریح کرد: در سال زراعی 92-91 سطحی معادل 800 هکتار از اراضی زراعی آبی این شهرستان به زیر کشت پیاز قرار گرفت که متوسط تولید در هر هکتار آن50 تن بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی کازرون ادامه داد: در سال زراعی جاری معادل 40 هزار تن پیاز از ارقام گوناگون از جمله سفید، طلایی و قرمز در این شهرستان برداشت شده است.
قائمی اذعان داشت: میزان پیاز تولید شده این شهرستان علاوه بر تأمین بازار داخلی به بازار شهرستانهای همجوار و سایر نقاط کشور نیز عرضه میشود.
وی خاطرنشان کرد: برداشت محصول پیاز در شهرستان کازرون از اواسط خرداد ماه آغاز و تا پایان تیر ماه ادامه دارد.
این مسئول در پایان علل افزایش تولید محصولات پیاز و گوجه فرنگی در این شهرستان را رعایت اصول فنی و به کارگیری توصیههای کارشناسان مدیریت جهاد کشاورزی توسط کشاورزان و نیز شرایط جوی و بارندگیهای مناسب در سال جاری عنوان کرد.
انتهای پیام/2448/ن30/ژ1001