علیرضا ملکزاده امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوش اظهار کرد: با توجه به توانمندیها و قابلیتهای فراوان شهرستان در زمینه توسعه بخش کشاورزی، پرورش توأم ماهیان کپور و کشت برنج، در مزارع منطقه آهو دشت بهصورت الگویی و آزمایشی در حال اجراست.
*رهاسازی 500 تا 800 ماهی کپور/ افزایش 10 درصدی تولید برنج
وی افزود: در این طرح در هر هکتار مزرعه برنج 500 تا 800 ماهی کپور به وزن 50 تا 100 گرم رهاسازی میشود و این ماهیان قبل از برداشت شلتوک صید میشوند.
مدیر اداره جهادکشاورزی شوش با اشاره به تولید گوشت سفید خاطرنشان کرد: پیشبینی میشود در هر هکتار از مزارع برنج 500 کیلوگرم گوشت سفید تولید شود.
وی تصریح کرد: از مزایای این طرح، تغذیه متقابل ماهی و برنج از همدیگر بوده و تولید برنج 10 درصد به علت در اختیار قرار دادن مواد غذایی توسط ماهی افزایش مییابد.
به گزارش خبرگزاری فارس از شوش، این شهرستان در زمینه نوآوری و بهرهوری هر چه بیشتر از اراضی کشاورزی همواره پیشتاز بوده و در زمینه کشاورزی به عنوان قطب کشاورزی استان محسوب میشود.
انتهای پیام/72001/ر20/پو3002