برزو هیبتیان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرکرد اظهار کرد: بهمنظور تعدیل قیمت گوشت مرغ در استان در آستانه ماه مبارک رمضان بیش از یکمیلیون قطعه جوجهریزی صورت گرفت که پیشبینی میشود تا پایان ماه رمضان 3 هزار تن مرغ در استان تولید شود.
وی سرانه روزانه مصرف مرغ در این استان را 70 تن عنوان کرد و گفت: در ماه مبارک رمضان به منظور تأمین نیاز بازار و جلوگیری از افزایش قیمتها مرغ منجمد با قیمت هر کیلوگرم 4 هزار و 800 تومان در نمایشگاههای مجری طرح ضیافت و فروشگاههای زنجیرهای در سطح استان عرضه شده است.
هیبتیان با بیان اینکه سالیانه 25 هزار تن مرغ در استان تولید میشود، افزود: در حال حاضر 215 واحد مرغداری در استان فعال و 27 واحد تولیدی دیگر نیز در سطح استان در دست احداث است.
معاون بهبود امور دام سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به بارشهای مناسب بهاری در سالجاری، گفت: با توجه به فصول پربارش جاری مراتع وضعیت مناسب برای چرای دام داشته که این مسئله موجب شد تا تولید گوشت بره و بزغاله در این استان نسبت به سال گذشته وضعیت مناسبتری پیدا کند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر میزان تولید گوشت در استان مازاد بر مصرف است، افزود: سالانه بیش از 35 هزار تن گوشت قرمز در استان تولید میشود، این در حالی است که نیاز مصرفی استان 13 هزار تن در سال است.
هیبتیان ادامه داد: برهمین اساس مازاد گوشت تولید شده در این استان به استانهای همجوار از جمله استان اصفهان صادر میشود.
وی با اشاره به قیمت گوشت قرمز در بازار استان، افزود: در ماه مبارک رمضان گوشت بره با استخوان با قیمت 19 هزار تومان به ازای هر کیلوگرم و گوشت گوساله بدون استخوان با قیمت 22 هزار تومان به ازای هر یک کیلوگرم در نمایشگاههای طرح ضیافت و فروشگاههای منتخب عرضه میشود.
این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین به منظور پاسخگویی به نیاز مردم این استان و تنظیم بازار به ویژه در ماه مبارک رمضان گوشت منجمد وارداتی نیز با قیمت مناسب در این مراکز عرضه میشود.
انتهای پیام/68009/صا20/پ3003