ارسلان داداشی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت با تأکید بر نظارت و بازرسی از اماکن توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: در این راستا 58 گروه بازرسی در قالب سه نفره کار بازرسی از اماکن مواد غذایی استان را بهعهده دارند.
وی با بیان اینکه بازرسان از اماکن توزیع آش، رشتهخشکار، زولبیا و بامیه و... بازرسی میکنند، افزود: بهداشت محیط توزیع این مواد غذایی از دید بازرسان پنهان نمیماند.
این مسئول با تصریح بر اینکه در چند روز اخیر سه مکان توزیع مواد غذایی غیربهداشتی در استان پلمپ شدند، گفت: صاحبان آنها به دادگاه معرفی شدند.
وی بازرسان بهداشت علوم پزشکی گیلان را متشکل از کارشناسان عنوان کرد و یادآور شد: کارشناسان در مدت ماه مبارک رمضان به تمام اماکن توزیع مواد غذایی سر میزنند و نکات قابل اصلاح را تذکر میدهند در غیر این صورت متخلفان به مراجع قانونی معرفی میشوند.
داداشی، رعایت بهداشت محیط اماکن مذکور را مهم دانست و از شهروندان گیلانی خواست تا از اماکنی که دارای مجوز بهداشت هستند خرید کنند.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان دقت کنند از هر مکانی که دیگ آشی در مقابل خیابان گذاشتهاند خرید نکنند و حتماً به نکات بهداشتی توجه داشته باشند تا در ایام ماه مبارک رمضان بیمار نشوند.
انتهای پیام/2300/ش20/ظ1004