علی اسدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر اظهار کرد: کشت کنجد یکی از سختترین کشتهای تابستان بوده که در سطح شهرستان شوشتر آغاز شده است.
وی عنوان کرد: کشت کنجد در سطح اراضی شهرستان شوشتر طرفداران زیادی ندارد و بیش از 20 هکتار از اراضی مستعد کشت را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اینکه کشت این محصول برای عملآوری تلاش زیادی را میطلبد، عنوان کرد: کشت این محصول برای به دست آوردن کنجد خاک زحمت زیادی را به کشاورز وارد میکند و به این دلیل این محصول طرفداران زیادی ندارد.
وی با اشاره به پیشبینی برداشت این محصول از اراضی مستعد کشت گفت: پیشبینی میشود بیش از 85 تن کنجد خام از اراضی کشت شده برداشت شود.
اسدی با اشاره به مصرف این کنجد در شهرستان شوشتر افزود: در سطح شهرستان شوشتر این کنجد به عنوان مواد اولیه ساخت ارده و روغن کنجد در کارگاههای سنتی استفاده میشود.
رئیس انجمن صنفی کشاورزان شوشتر خاطرنشان کرد: بخش دیگری از کنجد شهرستان به صورت خام در شیرینی فروشیها و کارگاههای تولیدی برای مصارف مستقیم خوراکی استفاده میشود.
به گزارش خبرگزاری فارس، مصرف کنجد در شهرستانهای شوشتر و دزفول به دلیل وجود کارگاههای سنتی تولید محصولات و شیرینیهای محلی بسیار زیاد است و به این دلیل کشت کنجد در این شهرستان در دستور کار کشاورزان قرار دارد.
انتهای پیام/72006/ر30/گ1003