اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

با همکاری میراث فرهنگی استان مرکزی

جشنواره غذاهای سنتی و بومی در اراک برگزار شد

به همت اداره کل حفاظت محیط زیست و با همکاری میراث فرهنگی و گردشگری استان مرکزی جشنواره یک‌روزه غذاهای سنتی و بومی در اراک برگزار شد.

جشنواره غذاهای سنتی و بومی در اراک برگزار شد

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک،‌ امیر انصاری پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاحیه جشنواره یک‌روزه غذاهای سنتی و بومی در اراک گفت: سلامت غذایی تضمین‌کننده سلامت بشریت است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: خانواده‌‌ها باید غذایی را انتخاب کنند که در عین سادگی کم‌ترین حجم آلایندگی و بیشترین فایده غذایی را داشته باشد.

مدیرکل محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: شعار امسال هفته محیط زیست «غذا، تفکر و صرفه‌جویی» است که این نشان‌دهنده اهمیت غذا در حفظ سلامت انسان و محیط زیست است.

وی تأکید کرد: خانواده‌ها باید بکوشند غذا را به اندازه مورد نیاز پخت کنند چراکه تهیه غذا بیش از اندازه مورد نیاز، باعث اسراف و آلودگی محیط زیست می‌شود.

گفتنی است، جشنواره یک‌روزه غذاهای سنتی و بومی با هدف ترویج غذاهای سالم و مفید در موزه مفاخر اراک و با هدف آشنایی خانواده‌‌ها با اهمیت امنیت غذایی و سلامت غذایی برگزار شد.

در این جشنواره بیش از 10 نوع غذا از انواع غذاهای سنتی رایج در اراک طبخ و در معرض نمایش گذاشته شد.

انتهای پیام/87008/م20/ث3001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول