به گزارش خبرگزاری فارس از اراک، امیر انصاری پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاحیه جشنواره یکروزه غذاهای سنتی و بومی در اراک گفت: سلامت غذایی تضمینکننده سلامت بشریت است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی افزود: خانوادهها باید غذایی را انتخاب کنند که در عین سادگی کمترین حجم آلایندگی و بیشترین فایده غذایی را داشته باشد.
مدیرکل محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: شعار امسال هفته محیط زیست «غذا، تفکر و صرفهجویی» است که این نشاندهنده اهمیت غذا در حفظ سلامت انسان و محیط زیست است.
وی تأکید کرد: خانوادهها باید بکوشند غذا را به اندازه مورد نیاز پخت کنند چراکه تهیه غذا بیش از اندازه مورد نیاز، باعث اسراف و آلودگی محیط زیست میشود.
گفتنی است، جشنواره یکروزه غذاهای سنتی و بومی با هدف ترویج غذاهای سالم و مفید در موزه مفاخر اراک و با هدف آشنایی خانوادهها با اهمیت امنیت غذایی و سلامت غذایی برگزار شد.
در این جشنواره بیش از 10 نوع غذا از انواع غذاهای سنتی رایج در اراک طبخ و در معرض نمایش گذاشته شد.
انتهای پیام/87008/م20/ث3001