اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فرماندار تبریز تشریح کرد

عناوین مـــــجـــاز و غیرمجاز در تبلیغات کاندیداهای شورا

فرماندار شهرستان تبریز عناوین مـــــجـــاز و غیرمجاز در تبلیغات کاندیداهای شوراهای اسلامی شهر را تشریح کرد.

عناوین مـــــجـــاز و غیرمجاز در تبلیغات کاندیداهای شورا

محمود چمنی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: مطبوعات دولتی یا مطبوعاتی که به نحوی از بودجه عمومی استفاده می‌کنند، می‌توانند در راستای تشویق مردم به شرکت در انتخابات، آگهی مبنی بر تشویق به مشارکت انتخاباتی سازمان‌ها، نهادها، احزاب و گروه‌ها را منعکس کنند.

وی افزود: پخش تراکت، نصب پوستر و بنر توسط  سازمان‌ها، نهادها، اقشار، گروه‌ها، جمعیت‌ها و احزاب قانونی بدون ذکر نام و عکس کاندیداها صرفاً جهت اطلاع‌رسانی و تشویق مردم برای حضور پرشور در انتخابات در اماکن مجاز ( که از سوی شهرداری‌ها با هماهنگی فرمانداران و بخشداران مشخص می‌شود).

وی اضافه کرد: اعلام نظر شخصیت‌ها در تأیید نامزدها بدون ذکر عنوان و مسئولیت خود، مشروط به اینکه مدرک کتبی مربوط به امضای آنها ( شخصیت‌ها) تسلیم هیئت اجرایی انتخابات شده باشد.

چمنی ادامه داد: مجامع و گروه‌های هر حوزه انتخابیه می‌توانند، حمایت خود را از نامزد مورد نظر کتباً به وی اعلام و نامزد مزبور می‌تواند، حمایت اقشار و گروه‌های مختلف را در ذیل دو نوع پوستر مجاز و زندگینامه منتشر کند.

فرماندار شهرستان تبریز با بیان اینکه نوشتن مطالب تبلیغاتی در صدر یا ذیل عکس بلااشکال است، عنوان کرد: استفاده از هرگونه تابلو، بنر، پلاکارد در محل ستاد مرکزی تبلیغات نامزدها مجاز است و مقصود از پلاکارد و تراکت عبارت از هرگونه تبلیغات پارچه‌ای، کاغذی، مقوایی، فلزی و سیلک است.

وی اضافه کرد: انجام سخنرانی، پرسش و پاسخ از طرف نامزدهای انتخاباتی و طرفداران ایشان در مکان‌های مجاز مشروط به اینکه از بلندگوی ثابت یا سیار خارج از محیط سخنرانی استفاده نکنند.

چمنی گفت: حضور و فعالیت کارمندان خارج از ساعات اداری جهت فعالیت تبلیغاتی برای نامزدها به شرط عدم استفاده از امکانات دولتی و عدم استفاده از عناوین شغلی خود

فرماندار شهرستان تبریز با بیان اینکه نامزدها می‌توانند با تشکیل یک ستاد مرکزی و دارای ستادهای فرعی (یک ستاد در هر منطقه شهرداری) دیگری باشند، گفت: ستادهای فرعی باید با ذکر محل استقرار و مسئول مربوطه به فرمانداری شهرستان معرفی شوند.

وی ادامه داد: نصب آثار تبلیغاتی مجاز صرفاً در فضاهای مجازی بدین منظور از سوی شهرداری تدارک دیده شده است.

چمنی با اشاره به اینکه چاپ زندگینامه و جزوه نامزدها در روزنامه‌ها و مجلات مربوط به بخش خصوصی در مهلت قانونی تبلیغات مجاز است، افزود: به منظور جلوگیری از هتک حرمت مقدسات، شایسته است، نامزدها برای تبلیغات از اسماء جلاله، آیات قرآنی و ادعیه در طراحی و تبلیغات مجاز پوسترها و تراکت‌هایی که در معابر یا مراسمات توزیع می‌شود، استفاده نکنند، چراکه ممکن است اسامی مذکور در معابر و در زیر پا قرار گیرد.

وی تصریح کرد: استفاده از فضای مجازی و لوح‌های فشرده برای تبلیغات مجاز در ایام قانونی تبلیغات با رعایت اخلاق انتخاباتی و نیز قانون نحوه فعالیت در فضای مجازی بلامانع است.

چمنی اضافه کرد: پخش و توزیع تراکت، بروشور و عکس‌های داوطلبان خارج از محیط مسجد، مصلی، مدارس، دانشگاه‌ها و سایر اماکن عمومی و دولتی در مهلت قانونی تبلیغات مجاز است.

وی خاطرنشان کرد: فعالیت تبلیغاتی نامزدها محدود به زمان است و آغاز آن از تاریخ 16/3/92 و پایان آن ساعت 8 صبح روز 23/3/92 است.

فرماندار تبریز اظهار کرد: نصب پوستر و عکس تبلیغاتی نامزدها بر روی شیشه اماکن صنفی خصوصی، ساختمان‌ها و بدنه خودروهای شخصی با کسب اجازه از مالکان آنها مجاز است.

عناوین غیرمجاز در تبلیغات

وی ادامه داد: فعالیت تبلیغاتی از تاریخ اعلام رسمی نامزدها له یا علیه نامزدهای ریاست جمهوری از میز خطابه نماز جمعه و یا هر وسیله دیگری که جنبه رسمی و دولتی دارد.

چمنی، فعالیت کارمندان در ساعات اداری در انتخابات شوراها را غیرمجاز اعلام کرد و گفت: استفاده از وسایل و سایر امکانات وازرتخانه ها و ادارات، شرکتهای دولتی و موسسات وابسته به دولت و نهادها و موسساتی که از بودجه عمومی به هر مقداری استفاده می‌کنند.

فرماندار تبریز اضافه کرد: هرنوع برنامه یا مصاحبه در رادیو و تلویزیون با پخش مستقیم یا غیرمستقیم له یا علیه یکی از نامزدهای انتخاباتی مجاز نیست.

وی گفت: در اختیار قراردادن امکانات مؤسسات و نهادهایی که دارایی آنان از اموال عمومی است، برای نامزدها و طرفداران آنان غیرمجاز است.

چمنی، صدور اطلاعیه، اعلامیه و نصب و الصاق پلاکارد توسط ادارات، سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی، نهادها و اعضای آنها با ذکر سمت خود مجاز نیست، گفت: درج آگهی یا مطالبی علیه نامزدهای انتخاباتی توسط کلیه رسانه های دیداری، شنیداری، مکتوب ، الکترونیک و سایر شبکه‌های مجازی از عناوین غیرمجاز در تبلیغات است.

وی ادامه داد: استفاده از هرگونه پلاکارد همچون بنر، پارچه آویز و بیلبورد ، سیلک و ... (جز در محل ستاد انتخاباتی )، دیوارنویسی و کاروان‌های تبلیغاتی و استفاده از بلندگوهای سیار در خارج از محیط مجاز نیست.

چمنی، تبلیغ نمایندگان نامزدها یا علیه هریک از کاندیدها در شعب اخذ رای را از جمله موارد دیگر غیرمجاز در تبلیغات شوراهای اسلامی اعلام کرد و گفت: اعلام نظر شخصیت‌ها در تأیید کاندیداها با ذکر عنوان و مسئولیت‌شان و بدون ارائه مدرک کتبی مربوط به امضای آنان به هیئت اجرایی انتخابات مجاز نیست.

وی ادامه داد: برگزاری راهپیمایی‌ها و نیز تشکیل اجتماعات در میادین و پارک‌های عمومی بدون کسب مجوز تبلیغات شوراهای اسلامی مجاز نیست.

فرماندار شهرستان تبریز متذکر شد: الصاق اعلامیه، عکس، پوستر و هرگونه تبلیغاتی بر روی علائم راهنمایی و رانندگی، تابلوی بیمارستان‌ها، تابلوی مدارس و سایر موسسات آموزشی دولتی و وابسته به دولت (ماده 69) مجاز نیست.

فرماندار شهرستان تبریز تأکید کرد: اندازه پوسترهای نامزدها نباید بیش از 70*100 سانتی متر به غیر از ستاد مرکزی باشد. همچنین نامزدها در هر منطقه شهرداری می توانند یک ستاد مرکزی تبلیغات داشته و برای نامزدهای  شهرهای خسروشاه، باسمنج و سردرود فقط یک ستاد تبلیغات مدنظر باشد.

وی در پایان اضافه کرد: کاندیداهای می‌توانند از هر 10 شعبه، یک نفر به عنوان نماینده در روز انتخابات در محل شعب اخذ رأی داشته باشند.

انتهای پیام/60002/ذ40/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول