اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس پلیس فتای کردستان تأکید کرد

لزوم اطلاع‌رسانی برای پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی

رئیس پلیس فتای کردستان با اشاره به گسترش کلاهبرداری‌های اینترنتی بر لزوم اطلاع‌رسانی به شهروندان برای پیشگیری از اینگونه جرائم تأکید کرد.

لزوم اطلاع‌رسانی برای پیشگیری از کلاهبرداری اینترنتی

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، فرامرز شکری امروز در جمع نمایندگان رسانه‌های گروهی استان کردستان با اشاره به افزایش کلاهبرداری‌های پیامکی در این استان اظهار کرد: اخیرا افرادی سودجو با ارسال پیامک‌هایی برای شهروندان در مناسبت‌ها و اعیاد مختلف عنوان می‌کنند اشخاص در قرعه‌کشی اپراتورهای تلفن همراه برنده جوایز نقدی و کمک هزینه سفرهای زیارتی شده اند.

وی افزود: کلاهبرداران سپس از طعمه‌‌های خود درخواست اعلام شماره حساب برای واریز مبلغ جوایز می‌کنند که این موضوع نشان‌دهنده تصمیم آنها برای فریب است.

شکری با تقاضا از شهروندان پیرامون عدم اعتماد به این پیام‌ها گفت: به تازگی با برداشت غیرقانونی 21 میلیون تومانی از حساب شخصی در تحقیقات روشن شد وی به این طریق شماره‌ کارتش را به کلاهبرداران داده است.

وی با بیان اینکه اهدای جوایز همراه اول نیاز به حضور پای دستگاه خودپرداز ندارد، تصریح کرد: در صورت انجام این عمل کلاهبرداران رمز اینترنتی قربانیان خود را فعال کرده و خرید اینترنتی انجام می‌دهند.

رئیس پلیس فتای کردستان با اشاره به اینکه جرایم سایبری در حال گسترش است، خاطرنشان کرد: این اتفاق به علت افزایش کاربران اینترنتی و بی‌اطلاعی از موضوعات مختلف در این ارتباط است.

شکری خاطر شان کرد: باید با اطلا‌ع‌رسانی دقیق و شفاف جامعه را نسبت به تهدیدها و آسیب‌های این حوزه آشنا کرد تا با دانش به این حوزه ورود پیدا کنند.

وی مهم‌ترین تهدیدات فضای مجازی را گرایش افراد به سمت شبکه‌های اجتماعی از جمله فیس بوک، تالارهای گفت‌وگو و خریدهای آنلاین عنوان کرد و افزود: این گونه خریدها مزایا و معایبی به همراه دارد.

رئیس پلیس فتای کردستان محسنات خریدهای آنلاین را صرفه‌جویی در زمان، افزایش امنیت در نقل و انتقال پول، کاهش هزینه‌های بازاریابی، صرفه‌جویی اقتصادی و افزایش فرصت‌های شغلی و کارآفرینی ذکر کرد.

شکری معایب خریدهای دنیای مجازی را از بعد امنیتی، کم دقتی و بی اطلاعی خریدار از نحوه انجام معاملات عنوان کرد و گفت: راهکار مقابله با این موضوع حفاظت از اطلاعات شخصی کارت عابر بانک است.

وی دیگر موارد افزایش ضریب ایمنی در اینگونه معاملات را خرید اینترنتی از درگاه اصلی بانک با استفاده از پروتکل https ، بررسی حساب بانکی پس از هر بار خرید، استفاده از کارت‌های اعتباری و خرید از سایت‌های معتبر دارای مجوز از سازمان صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد.

رئیس پلیس فتای کردستان در پایان از شهروندان خواست از طریق رایانه‌های شخصی اقدام به این خریدها کرده و از معاملات این چنینی در کافی‌نت‌ها و سایر اماکنی که احتمال تخلف در آن وجود دارد اجتناب کنند.

انتهای پیام/79012/ت30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول