محمدرضا مرعشیان امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به طرح ضربتی بهداشت قرنطینهای در کشتارگاهها، مراکز بستهبندی و کارخانجات فرآوردههای گوشتی اظهار کرد: این طرح در راستای طرح تضمین کیفیت، نظارت بیشتر بهداشتی، تأمین فرآوردههای خام با منشأ دامی و تضمین سلامت شهروندان اجرا میشود.
وی خاطرنشان کرد: این طرح با توجه به در پیش بودن فصل گرما، لزوم تشدید اقدامات نظارتی و بهبود روند تولید، عرضه و نگهداری فرآوردههای خام با منشأ دامی به ویژه گوشت مرغ با شدت بیشتری اجرا میشود.
مدیر اداره نظارت بر بهداشت ادارهکل دامپزشکی استان قم عنوان داشت: سه کشتارگاه طیور، 13 مرکز بستهبندی گوشت و مرغ، 14 مرکز و کارخانجات فرآوردههای گوشتی شامل سوسیس و کالباس و 900 مرکز توزیع و عرضه مرغ در سطح استان زیر پوشش این طرح هستند.
وی نظارت بر مراحل تولید، توزیع، عرضه و نگهداری شامل تولید و استحصال، نظارتهای بهداشتی قرنطینهای در خصوص ضوابط خروج مرغ از کشتارگاههای طیور و ضوابط دریافت مرغ در مراکز بستهبندی و کارخانجات فرآوردههای گوشتی را از جمله مراحل این طرح ذکر کرد.
مرعشیان از شهروندان تقاضا کرد تا در هنگام خرید فرآوردههای خام با منشأ دامی به تاریخ تولید و مصرف آن دقت کنند و در صورت مشاهده هر نوع تخلف موضوع را با شماره 1512 روابط عمومی ادارهکل دامپزشکی استان قم مطرح کنند.
انتهای پیام/78003/و20/چ3000