به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، به نقل از روابط عمومی دانشگاه کاشان، عبدالرسول ابراهیمآبادی اظهار داشت: این اسانس با بکارگیری دانش فنی این پژوهشکده توسط بخش خصوصی تولید و به بازار عرضه شده است.
وی خاطرنشان کرد: کیفیت این اسانس با استاندارد ایزو موجود و معتبر برای آن یعنی «ISO 9842» که توسط کمیته اسانس مؤسسه بینالمللی استانداردسازی (ایزو) تدوین شده است مطابقت کامل دارد و این موضوع مورد تأیید شرکتهای عطرسازی کشور فرانسه و نیز تولیدکنندگان اسانس گل محمدی کشور ترکیه قرار گرفته است.
رئیس پژوهشکده اسانسهای طبیعی دانشگاه کاشان با اشاره به شرایط آب و هوایی استثنایی سال جاری و تولید کمتر گل محمدی نسبت به سال گذشته، میزان اسانس تولیدی این کارخانه را در حال حاضر پنج کیلوگرم ذکر و پیشبینی کرد: انتظار میرود تا یک ماه آینده این کارخانه بین 20 تا 30 کیلوگرم اسانس تولید کند.
ابراهیمآبادی، با اشاره به اینکه این دستگاه توان تولید 60 کیلوگرم اسانس در هر فصل رویش گل محمدی را دارد یادآور شد: این دستگاه قابلیت فرآوری و تولید اسانس، گلاب و ماده معطر و باارزش طبیعی فنیلاتیل الکل با کیفیت مرغوب و استاندارد از گل محمدی را دارد.
وی، اسانس را با ارزشترین محصول گل محمدی دانست و افزود: این محصول در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی، عطرسازی، آرایشی، بهداشتی و داروسازی کاربرد دارد.
انتهای پیام/2406/ط/ث3001