حمیدرضا سلیمی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در یزد اظهار داشت: برداشت گل سرخ محمدی همه ساله از نیمه اردیبهشت ماه در بخش منشاد آغاز میشود و تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.
وی افزود: این محصول بیش از هزار نفر از کشاورزان این منطقه را مشغول چیدن گل محمدی میکند.
سلیمی عنوان کرد: کشاورزان پس از برداشت و چیدن گل سرخ محمدی، محصول خود را به سه کارگاه گلابگیری ارسال میکنند و سپس محصول گلاب خود را به فروش میرسانند.
وی خاطرنشان کرد: 20 درصد از درآمد کشاورزان این بخش از راه برداشت گل محمدی به دست میآید و از هر هکتار کاشت گل محمدی، دو تن گل برداشت میشود.
سلیمی یادآور شد: از هر کیلو گل، مقدار دو لیتر گلاب ناب از کارگاههای گلابگیری استحصال و روانه بازار فروش میشود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: از هر شش هزار کیلو گل، مقدار یک لیتر عطر گل محمدی تولید میشود.
به گزارش فارس، امسال به دلیل خنک بودن هوا، برداشت گل محمدی در منشاد دیرتر از سالهای گذشته آغاز شده است.
انتهای پیام/2464/خ20/ظ1004