به گزارش خبرگزاری فارس از دیر، حسن فخرایی صبح امروز در حاشیه معدوم سازی مواد غذایی فاسد اظهار داشت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در راستای ارتقای شاخصهای بهداشت و سلامت در جامعه برای عموم مردم فعالیتهای مطلوبی را در طول سال برنامهریزی و اجرایی میکند.
وی افزود: بازرسی اماکن عرضه مواد غذایی و نظارت بر نحوه ارائه خدمات توسط این اصناف، از وظایف مهم بهداشت و درمان است که در طول سال به طور مستمر توسط واحد بهداشت محیط اجرایی میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با بیان اینکه از سه ماهه گذشته تاکنون 1200 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته از فروشگاههای عرضه مواد غذایی در این شهرستان جمعآوری شده ، تصریح کرد : این مواد غذایی شامل انواع نوشیدنی، کیک، آب میوه، لبنیات و انواع ترشیجات بود که پس از شناسایی توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر جمعآوری و معدوم شد.
فخرایی اضافه کرد: عملیات معدوم سازی مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمعآوری شده با حضور نماینده نیروی انتظامی، مجمع امور صنفی و اداره صنعت، معدن و تجارت و در جایگاه مخصوص زباله بندر دیر انجام شد.
وی با بیان اینکه با فروشندگان مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته به طور جدی، قانونی و بدون اغماض برخورد میشود، ادامه داد: این افراد به مراجع قضایی و اداره تعزیرات حکومتی معرفی شده و بر اساس ضوابط قانونی با آنها برخورد میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر خاطرنشان کرد: مصرف مواد غذایی فاسد به دلیل وجود میکروبهایی مانند سالمونلا و اشرشیاکلی، عوارضی چون تهوع، استفراغ، اسهال، سردرد و سرگیجه و در مواردی نیز بستری شدن را به دنبال دارد.
فخرایی تاریخ تولید و انقضا، مجوز و پروانه ساخت وزارت بهداشت، آدرس کارخانه، نام محصول و مواد تشکیلدهنده را به عنوان پنج مشخصه اصلی مواد غذایی برشمرد و از مردم خواست هنگام خرید مواد غذایی به این مشخصات دقت کرده و تخلفات احتمالی را به بازرسان شبکه بهداشت و درمان گزارش دهند.
انتهای پیام/66006/خ30/ث3001