محمدمهدی یزدانپناه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کرمان اظهار داشت: نظارت و بازرسی مستمر بهداشتی کارشناسان دامپزشکی از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خامی به منظور پیشگیری از بیماریهای قابل انتقال مواد غذایی به انسان انجام میگیرد.
وی بیان کرد: طی سال گذشته اکیپهای کنترل بهداشتی شبکه دامپزشکی اقدام به 58 هزار و 406 نوبت بازدید و بازرسی از مراکز تهیه و عرضه انواع گوشت، مرغ، ماهی، قصابیها، رستورانها، هتلها و کارخانجات شیر و سردخانه کردهاند.
یزدانپناه با اشاره به معدومسازی بیش از 13 هزار و 444 کیلوگرم انواع گوشت و فرآورده خام دامی در مراکز تهیه و عرضه در سال گذشته تصریح کرد: این فرآوردهها به دلیل فساد، انقضای تاریخ مصرف، نداشتن مهر و برچسب مورد تایید ضبط و معدوم شد.
وی با تاکید بر اهمیت مصرف فرآوردههای خام دامی سالم در برنامه غذایی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون 2 هزار و 863 کیلوگرم فرآوردههای دامی غیربهداشتی و فاسد ضبط و معدوم شده است.
انتهای پیام/2446/غ20/د1000