به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، هوشنگ محمدی ظهر امروز در جلسه شورای آرد و نان شهرستان خلخال اظهار داشت: این مقدار آرد برای پخت نان و تامین نیازمندی مردم در این زمینه مصرف میشود و ما از نانوایان انتظار داریم با کیفیت بخشیدن به نان تولیدی خود زمینه را برای صرفهجویی در این زمینه فراهم کنند.
وی از آغاز نظارتها و پیگیریهای ویژه در برخورد با تخلفات نانوایان خبر داد و افزود: نانوایان در پخت نان جدیت بیشتری به کار گیرند چرا که حق مردم برخورداری از نان با کیفیت است نه نانهایی با کیفیت پایین و وزن کم که این امر منجر به اسراف و افزایش دورریزی نانها میشود.
فرماندار خلخال از دستگاههای نظارتی نیز خواست تا با تعدد بازدید از نانواییها بر روند توزیع آرد، پخت نان و عرضه آن نظارت بیشتری داشته و در جهت خدمت به مردم تلاش بیشتری کنند.
محمدی بیان داشت: در شهر خلخال بیش از 107 نانوایی هم اکنون در رستههای مختلف بربری، لواش و سنگک در حال فعالیت هستند که این واحدها موظف هستند ضمن رعایت ساعات کار، بهداشت فردی و محیط بدون تعطیلی خود سرانه به پخت نان همت ورزند.
این مسئول تصریح کرد: با توجه به اینکه در فصل ورود مسافر به شهرستان خلخال هستیم نانوایان با جدیت و همت بیشتر و با عرضه نان با کیفیت از مسافران استقبال شایسته و مطلوب داشته باشند.
فرماندار خلخال در پایان سخنان خود از خانوادهها خواست تا با ترویج فرهنگ صرفهجویی در مصرف نان و جلوگیری از هدر رفت آن بهترین استفاده لازم را از این نعمت الهی به کار گیرند.
انتهای پیام/62008/ش20