اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

1/ رئیس سازمان دارالقرآن کشور:

بودجه قرآنی کشور به اندازه هزینه ساخت یک اتوبان 200 کیلومتری است

رئیس سازمان دارالقرآن کشور گفت: سرمایه قرآنی کشور به اندازه بودجه ساخت یک اتوبان 200 کیلومتری است.

بودجه قرآنی کشور به اندازه هزینه ساخت یک اتوبان 200 کیلومتری است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، مهدی قره شیخ‌لو در همایش بزرگ مربیان و مدیران موسسات قرآنی استان قم که در اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد با بیان اینکه معلم قرآن وظیفه و مسئولیت مهم و خطیری بر عهده دارد، اظهار داشت: قرآن نازل شده است تا حیات و زندگی انسان‌ها را مورد تاثیر قرار دهد و در همین راستا معلم قرآن نباید کار خود را محدود به آموزش ظاهر قرآن بداند.

وی ادامه داد:‌ اگر نتیجه تمام فعالیت‌های قرآنی در بخش‌های مختلف کشور این باشد که افکار مردم ما از قرآن تاثیر بگیرد و به تبع آن اعمال آنها رنگ و بوی قرآن بگیرد می‌توانیم بگوییم فعالیت‌های قرآنی در کشور موفق بوده است.

* معلم و مدیر قرآنی باید بوی قرآن بدهد

رئیس سازمان دارالقرآن کشور با تاکید بر اینکه هدف از آموزش‌های قرآنی تنها افزایش اطلاعات مردم نیست، به تاثیرگذاری پیامبر (ص) بر روی مردم با یک آیه قرآن اشاره کرد و گفت:‌ شرط اینکه بتوانیم تاثیرگذاری داشته باشیم این است که من به عنوان معلم و مسئول قرآنی خودم بوی قرآن بدهم.

وی افزود: اگر حرف و کار پیامبر (ص) بدون سازمان و پول و بودجه‌های چند میلیاردی به پیش رفت و در عرض کمتر از 15 سال قسمت عمده‌ای از شبه جزیره عربستان را فتح کرد به دلیل آن بود که پیامبر (ص) عامل بود و آنچه که عمل می‌کرد به مردم می‌گفت.

قره شیخ‌لو با بیان اینکه پیامبر (ص) می‌فرماید برای معلم قرآن همه موجودات زنده طلب مغفرت می‌کنند، یادآور شد: باید زندگی معلم قرآن رنگ قرآن داشته باشد و مردمی که با معلم قرآن همنشین هستند تفاوت وی با دیگران را احساس کنند.

وی با اشاره به ضرورت امکانات، بودجه، برنامه‌ریزی و سازمان برای گسترش فعالیت‌های قرآنی اظهار داشت: البته این موارد نیاز‌های درجه دوم هستند و در درجه نخست ما باید از لحاظ نرم‌افزاری آمادگی لازم را داشته باشیم.

* نیاز اصلی فعالیت‌های قرآنی در حوزه‌های نرم‌افزاری است

رئیس سازمان دارالقرآن کشور نیاز اصلی در حوزه فعالیت‌های قرآنی را موضوع نرم‌افزاری دانست، خاطرنشان کرد: باید این آمادگی را داشته باشیم که اگر یک نفر بر سر سفره قرآن آمد بتوانیم تشنگی‌اش را رفع کنیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر در مقطع حساسی زندگی می‌کنیم که مردم تشنه معارف قرآن هستند معارفی که بتوانند کاربرد آن را در زندگی روزمره ببینند زیرا زندگی‌ای می‌تواند عاقبت‌ به خیری داشته باشد که قرآنی باشد.

قره شیخ‌لو با اشاره به اینکه در کشور ما بعد از انقلاب کارهای زیادی در رابطه با موضوعات قرآنی در بخش‌های مختلف انجام شده است، ادامه داد: باید قدردان این نعمت‌ها باشیم و این خدمات را کوچک نشماریم گرچه با نقطه مطلوب فاصله داریم اما کارهای بزرگی در طول 34 سال گذشته انجام شده است.

وی تصریح کرد: باید تلاش کنیم این کارها را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی توسعه دهیم.

* سرمایه قرآنی کشور به اندازه بودجه ساخت یک اتوبان 200 کیلومتری است

رئیس سازمان دارالقرآن کشور با بیان اینکه کل سرمایه قرآنی کشور به اندازه بودجه ساخت یک اتوبان 200 کیلومتری است، تاکید کرد: سال 90 از بودجه نیم درصد قرآنی کشور حدود 200 میلیارد تومان به قرآن اختصاص یافت که در طول 30 سال گذشته بی‌سابقه بوده است که البته این اعتبار به اندازه هزینه ساخت یک اتوبان 200 کیلومتری است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه از این امکانات محدود نیز به درستی استفاده نمی‌شود، بیان کرد: سال قبل ماموریتی را برای تربیت 100 هزار حافظ یک جزء قرآن به اتحادیه کشوری سپردیم و هزینه آن را تامین کردیم که از این موقعیت استفاده درستی به عمل نیامد.

قره شیخ‌لو تاکید کرد: اگر پولی برای بحث‌های قرآنی اختصاص داده می‌شود باید به درستی از آن استفاده شود در غیر این صورت مسئولان کشور برای تخصیص اعتبارات به فعالیت‌های قرآنی اعتماد نمی‌کنند.

انتهای پیام/78010/غ40/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول