سارا الهی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اهواز اظهار کرد: آشامیدنیها بخش مهمی از مواد غذایی مورد نیاز روزانه ما را تشکیل میدهند زیرا از خواص ویژهای برخوردار بوده و تأثیر خاصی بر روی سیستم بدن میگذارند.
وی افزود: آشامیدنیها همانگونه که انتخاب یک نوشیدنی بهجا و مغذی، تأثیر مطلوبی در بهبود سلامت شخص دارد، عدم توجه در انتخاب آن زیانهای فراوانی را در برخواهد داشت؛ انتخاب آشامیدنی، باید با نوع آب و هوا تناسب داشته باشد.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان گلستان اهواز خاطرنشان کرد: در فصل تابستان به دلیل تعرق زیاد توصیهها برای نوشیدن مایعات بهویژه آب در این فصل بیشتر از سایر فصلها است؛ آب و دوغ کم نمک از نوشیدنیهای مناسب فصل گرما است.
وی اضافه کرد: همچنین نوشیدن چای کمرنگ، آب میوه طبیعی تهیه شده در منزل، ماءالشعیر، دوغهای خانگی بدون گاز و حتی آب گوجه فرنگی، آب هندوانه و آب هویج تهیه شده در منزل به علت میزان قند پایین برای رفع عطش در فصل تابستان مناسب است.
الهی گفت: کودکان و نوجوانان به دلیل تحرک و فعالیت جسمانی زیاد و متعاقب آن تعریق بالا نیاز به مایعات بیشتری دارند؛ افراد بالای 55 سال نیز دیرتر از زمان واقعی که بدنشان به آب نیاز دارد احساس تشنگی میکنند و رغبت زیادی به مصرف آب و مایعات از خودشان نشان نمیدهند، بنابراین باید برای جلوگیری از بروز گرمازدگی روزانه حداقل به میزان هشت تا 10 لیوان آب سالم یا مایعاتی مثل دوغ کم نمک، چای کمرنگ و آب میوه طبیعی استفاده کنند.
وی همچنین عنوان کرد: زنان باردار و شیرده هم روزانه به میزان هشت تا 10 لیوان آب سالم برای افزایش سوخت و ساخت بدن خود نیاز دارند، هر چند نوشیدن عرقیات گیاهی سودمند است اما بهترین نوشیدنی آب ساده است.
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان گلستان اهواز در پایان متذکر شد: نوشابههای گازدار به لحاظ ایجاد سوءهاضمه و مشکلات گوارشی بدترین نوشیدنی در فصل گرما هستند.
انتهای پیام/72001/ر30/گ1003