اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

دبیر ستاد دائمی تسهیلات سفر استان کردستان خبر داد

رشد 220 درصدی بازدید از اماکن تاریخی کردستان

دبیر ستاد دائمی تسهیلات سفر استان کردستان از رشد 220 درصدی مسافران و گردشگران از اماکن تاریخی و گردشگری استان در طول این مدت از تعطیلات نوروز امسال خبر داد.

رشد 220 درصدی بازدید از اماکن تاریخی کردستان

فرهاد میمنت‌آبادی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سنندج اظهار داشت: اسکان مسافران نوروزی به استان نیز نسبت به مدت زمان مشابه آن در سال گذشته 120 درصد افزایش داشت.

به گفته وی، با توجه به امکان اسکان شبانه بیش از 110 هزار مسافر در سطح استان با وجود افزایش قابل توجه ورود و اسکان مهمانان نوروزی نسبت به برآورد اولیه کوچک‌ترین مشکلی در زمینه اسکان و خدمات‌رسانی به آنها نداشته‌ایم.

دبیر ستاد دائمی تسهیلات سفر استان کردستان تصریح کرد: در تمام شهرهای استان به ویژه مرکز استان در طول تعطیلات نوروز شاهد افزایش ورود مسافران بودیم، به نحوی که از ظرفیت کامل تمامی مراکز اقامتی دائمی و اسکان موقت استفاده شده است.

میمنت‌آبادی با اشاره به ورود بیش از 3 میلیون و 800 هزار نفر مسافر در تعطیلات نوروزی سال گذشته به استان اظهار کرد: با توجه به وجود یک‌هزار و 518 اثر تاریخی و طبیعی قابل بازدید، استان کردستان همواره مورد توجه مسافرین و گردشگران نوروزی بوده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، کردستان از لحاظ اقلیمی و طبیعی منطقه‌ای کوهستانی است که دشت‌های مرتفع و دره‌های پهن نیز در پهنه منطقه گسترده شده‌اند.

اختلاف ارتفاع بین بلندترین و پست‌ترین نقاط استان به حدود 2 هزار و 400  متر می‌رسد، کوه شاهو با ارتفاع 3 هزار و 300  متر بلندترین و منطقه آلوت در بانه با ارتفاع حدود 900 متر کم ارتفاع‌ترین نقطه استان است و این اختلاف ارتفاع موجب به وجود آمدن اقلیم‌های متفاوت شده که از لحاظ ارتباط با بحث توریسم بسیار حائز اهمت است.

از آنجا که تنوع اقلیمی و وجود عوارض طبیعی و توپوگرافی در مقایسه با یکنواختی، ظرفیت مهم توریستی به شمار می‌رود از این لحاظ استان کردستان دارای جاذبه‌های متنوع و ارزشمندی است.

استان کردستان به علت دارا بودن شرایط مساعد اقلیمی و زیست محیطی از دوران پیش از تاریخ به عنوان یکی از استقرارگاه‌های بشری مورد توجه بوده و نتایج حاصل از کاوش‌های علمی باستان شناسی در مکان‌های باستانی حاکی از این مطلب است که در کردستان حدود یک‌هزار و 518  اثر باستان شناسایی شده شامل تپه، خانه، مسجد، مجموعه، پل و حمام وجود دارد که به گفته مدیرکل میراث فرهنگی استان 722 اثر آن در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

جشن نوروز و بزرگداشت آیین آغاز سال یکی از مهم‌ترین مراسم در میان مردم کردستان است که نمود عمومی و کلی داشته و به صورت خودجوش در اقصی نقاط استان همراه با مراسم رقص و برپائی آتش برگزار می‌شود.

صنایع دستی استان نیز به عنوان بخشی از فرهنگ مردم استان بر اساس نیاز و خلاقیت در طی زمان شکل گرفته است که نازک‌کاری به عنوان یکی از مهم‌ترین صنایع دستی استان شهرت جهانی دارد.

انتهای پیام/79002/ی30/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول