به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از کمیته اطلاع رسانی ستاد تسهیلات زائرین استان قم، یدالله غفوری با اشاره به روند فعالیتهای بازرسی و نظارت بر تهیه و توزیع مواد غذایی در رستورانها و مراکز اقامتی استان اظهار داشت: از ابتدای اسفند ماه و آغاز سفرهای نوروزی تا 15 فروردین ماه در قالب طرح بسیج سلامت نوروزی تیمهای بازرسی و نظارت مرکز بهداشت استان بر روند تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت میکنند.
وی با اشاره به فعالیت 9 تیم بازرسی برای تامین بهداشت مواد غذایی در مراکز خدماتی و رفاهی استان خاطرنشان کرد: با هماهنگی و همکاری دستگاههای ذیربط امور خدماتی و اقامتی با متخلفان در تهیه و توزیع مواد غذایی به طور جدی برخورد میشود.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت استان قم افزود: 21 نفر از نیروهای مرکز بهداشت استان بر روند فعالیتهای مراکز رفاهی، خدماتی، اقامتی و مجتمعهای بین راهی نظارت میکنند تا مشکلی برای سلامت و بهداشت زائرین و مسافرین نوروزی رخ ندهد.
غفوری تصریح کرد: طبق برنامه ریزی صورت گرفته در طول طرح بسیج سلامت نوروزی سه مرتبه هرکدام از مراکز اقامتی، هتلها و رستورانهای داخل شهر و مجتمعهای بین راهی مورد بازرسی قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/2258/ع