به گزارش خبرگزاری فارس از جم، محمد حیدری عصر امروز در بازدید از بخشهای مختلف پالایشگاه جم اظهار داشت: توجه به بهداشت و سلامت کارکنان از اولویتهای مسئولان پالایشگاه است و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنیم.
وی ادامه داد: پالایشگاه جم بیش از 27 درصد گاز کشور را تأمین میکند و باید برای سلامت کارکنان و تولیدکنندگان این مجموعه اهتمام ورزیم.
مسئول بهداشت محیط مرکز سلامت کار شرکت پالایش گاز فجر جم از توجه ویژه به بازدید و نظارت بهداشتی توسط این مرکز در پالایشگاه و شهرک توحید خبر داد.
حیدری خاطر نشان کرد: مجموعه فعالیتهای صورت گرفته توسط واحد بهداشت محیط در شرکت پالایش گاز فجر جم و شهرک توحید نشاندهنده اهتمام جدی در این بخش است.
وی تصریح کرد: بازدید دورهای از رستورانها، سردخانهها و انبار مواد غذایی، بازرسی و کنترل مواد غذایی برای مصرف رستوران بندر سیراف و مهمانسرای شهرک توحید به صورت مستمر در دستور کار ما قرار دارد.
مسئول بهداشت محیط مرکز سلامت کار شرکت پالایش گاز فجر جم عنوان کرد: در همین راستا تمام مواد غذایی و مصرفی رستورانها در بدو ورود نیز بازرسی و کنترل میشود.
وی اضافه کرد: بازدید از مخازن و منابع آب آشامیدنی پالایشگاه فجر جم و شهرک توحید نیز به دقت انجام میشود.
حیدری ادامه داد: پایش و انجام آزمایشات میکروبیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی منابع آب آشامیدنی همواره یکی از مهمترین وظایف بهداشت محیط بوده که در این مجموعه انجام میشود.
وی همچنین نظارت بر بهداشت محیط بیمارستان توحید جم، دفع صحیح پسماند و فاضلاب، بازرسی و کنترل از استخرهای شنا و انجام آزمایشات میکروبی و کلر سنجی آنها، مبارزه با حشرات و جوندگان موذی را از دیگر اقدامات بهداشت محیط مرکز سلامت کار شرکت پالایش گاز فجر جم دانست.
مسئول بهداشت محیط مرکز سلامت کار شرکت پالایش گاز فجر جم یادآور شد: بهداشت محیط عواملی که بالقوه و بالفعل تأثیرات سوئی بر بقاء و سلامت کارکنان دارد را کنترل میکند و آماده هرگونه خدمترسانی به کارکنان است.
وی در پایان تأکید کرد: واحد بهداشت محیط به طور مؤکد سلامتی و بهداشت کارکنان را به عنوان هدف اصلی پیگیری میکند و کیفیت محیط و حفظ سلامتی اکوسیستمها را به طور غیرمستقیم مورد توجه قرار میدهد و مهندسان بهداشت محیط باید تمام جوانب عوامل محیطی و اثرات سوء آن را شناسایی و کنترل کنند.
انتهای پیام/2451/ذ30/د1000