به گزارش خبرگزاری فارس از همدان غلامرضا راد در چهارمین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان همدان با بیان اینکه میزان سبوس در نان مصرفی در استان به 18 درصد کاهش یافته است، اظهار داشت: شرکت غله و خدمات بازرگانی متعهد شده که در سه مرحله میزان سبوس موجود در نان را به استاندارد زیر 15 درصد برساند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه کاهش میزان سبوس آرد و اینکه گندمهای موجود در استان بیشتر از نوع تیره هستند باعث تیرگی نان میشود.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 13 در ادامه تصریح کرد: برای اینکه از تیرگی نانها کاسته شود گندمهای سفید، تیره و محلی را به میزان 50 درصد تیره و 50 درصد سفید میرسانیم.
وی اضافه کرد: از نیمه دوم سال جاری میزان سبوس موجود در نان سنگک به 13.5 و لواش به 15 درصد رسیده است و در اجرای مرحله سوم استانداردسازی سبوس آرد نان سنگک به 12 درصد کاهش مییابد و نان لواش در همان میزان 15 درصد باقی میماند.
راد در ادامه با اشاره به اینکه در صورت مشاهده تخلف در کارخانههای آرد و نانواییها این تخلفات را به تعزیرات حکومتی معرفی میکنیم خاطرنشان کرد: برای انجام بهتر برنامه استانداردسازی سبوس موجود در نان با کمک رسانههای استان نیاز داریم.
وی ادامه داد: تاکنون در سال جاری 10 برنامه تلویزیونی و رادیویی در راستای اطلاعرسانی و آگاهی جامعه در خصوص مصرف نان سبوسدار پخش شده است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 13 در ادامه یادآور شد: در راستای اطلاعرسانی بهتر و بیشتر به جامعه در خصوص خطرات عدم نان سبوس در بروز بیماریهای مختلف بیش از 570 عدد بنر زیر چاپ است که در موعد مقرر در سطح نانواییها نصب خواهد شد.
وی در پایان گفت: در حال حاضر یک برد الکترونیکی در سطح شهر همدان خدمات اطلاعرسانی در خصوص مصرف نان سبوسدار را ارائه میدهد اما کافی نیست و انتظار درایم که شهرداری تلویزیونهای شهری در برخی از ساعات به مدت چند دقیقه در اختیار ما قرار دهد برای تبلیغات بیشتر در تشویق مردم به استفاده از نان سبوسدار است.
انهای پیام/89019/غ30/ژ1001