به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمد بدیعی ظهر امروز در همایش یک روزه نقش شیر در زندگی نوین اظهار داشت: با توجه به اهمیت مصرف شیر و لبنیات در سبد غذایی گروههای مختلف جامعه و لزوم توجه بیشتر به مصرف این فراورده غذایی مهم و حیاتی و همچنین به منظور ترویج فرهنگ مصرف شیر و لبنیات، همایش یک روزه نقش شیر در زندگی نوین با حضور پزشکان، پیرپزشکان، مسئولان فنی و متخصصان تغذیه برگزار شد.
وی ادامه داد: با توجه به شدت آلودگیهای هوا در این سالها مصرف شیر و فراوردههای لبنی بسیاری از افراد را از عوارض آلودگی هوا محافظت میکند و یک نوشیدنی جبرانی برای دور شدن از برخی مشکلات تنفسی و گوارشی در چنین مواقعی است.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان خاطرنشان کرد: در حال حاضر نزدیک به 57 واحد تولیدی فراوردههای لبنی در استان اصفهان داریم که از این تعداد دو واحد نیمه دولتی و مابقی غیردولتی و خصوصی است.
وی در ارتباط با مسئله وجود آب در شیر که بحث بسیاری از رسانههای دیداری و شنیداری در چند ماه اخیر شده بود، تصریح کرد: مورد اثبات شدهای نیست، اما به گونهای هم نیست که تولید شیر از هرگونه تخلفی در امان باشد.
بدیعی افزود: هیچ افزودنی و نگهدارندهای در شیر موجود نیست و مصرف شیر کمچرب 2.5 لیتری برای عموم توصیه میشود، به طوری که در مدارس این نوع شیر توزیع میشود.
وی با بیان اینکه سرانه مصرف شیر در گروههای سنی مختلف و افراد در موقعیتهای گوناگون مثل زن بالغ باردار با یک زن بالغ شیرده با یک زن بالغ متفاوت است، یادآور شد: مصرف حداقل چهار واحد شیر و انواع فراوردههای لبنی در روز به تمام خانوادهها توصیه میشود.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان متذکر شد: در صورتی که مصرف روزانه شیراز دو واحد کمتر شود، عوارضی همچون پوکی استخوان را برای فرد دربردارد.
انتهای پیام/63003/ذ30/ژ1001