اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مشروح/ ‌صفار هرندی در جمع دانشجویان اصفهان:

ایجاد فتنه داخلی در انتخابات آینده منتفی است / مراقب توطئه‌های بیگانگان باشیم

خبرگزاری فارس: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع دانشجویان اصفهان با اشاره به اینکه باید کماکان مراقب توطئه‌ها از طرف دشمنان نظام باشیم،گفت: سال 88 به دلیل برآورد نادرست از صحنه انتخابات گمان نمی‌کردیم شرایط به سمت فتنه پیش برود اما پس از این تجربه تلخ اکنون نظام به برآورد دقیقی از حاضران در صحنه انتخابات رسیده است.

ایجاد فتنه داخلی در انتخابات آینده منتفی است / مراقب توطئه‌های بیگانگان باشیم

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، محمدحسین صفارهرندی در نشستی با دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان با موضوع «انتخاب اصلح در انتخابات ریاست ‌جمهوری» اظهار کرد: با توجه به فتنه‌ای که در سال 88 در جریان مواجهه با نتیجه انتخابات رخ داد که نتیجه آن هشت ماه درگیری و خسارات مادی و معنوی فراوان به کشور بود اکنون این پرسش ایجاد می‌شود که آیا در انتخابات آینده نیز با فضای مشابه سال 88 روبه‌رو هستیم یا خیر.

* فتنه 88 محصول کینه‌های انباشته شده دشمنان انقلاب بود

وی افزود: آنچه در فتنه 88 رخ داد محصول کینه‌های انباشته شده دشمنان انقلاب و جمهوری اسلامی مانند آمریکا و دست‌نشانده‌های آنها بود که همواره به صورت رسمی و آشکار دشمنی خود با جمهوری اسلامی ایران را اعلام کرده‌ا‌ند.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: بخشی از این مسئله نیز بر عهده افراد ضد انقلاب‌ مانند گروه‌های سلطنت‌طلب و منافقان بود که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی راه خود را از جمهوری اسلامی ایران جدا کردند.

وی ادامه داد: این دشمنان حسابشان از عناصر داخلی که به لحاظ دیدگاه متفاوتشان از یک نسخه دیگر به جز نسخه حاکم تبعیت می‌کنند جداست و نمی‌توان حساب آنها را به جریان ضد انقلاب محض گره زد مگر اینکه خودشان بخواهند.

* ایران به شکل‌های مختلف مانع منافع آمریکا در منطقه شده است

صفارهرندی تصریح کرد: در طول سه تا چهار سالی که از سال 88 گذشته است، انگیزه‌های دشمنان برای دشمنی با انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ایران افزایش یافته است.

وی با بیان اینکه در طول این مدت ایران به شکل‌های مختلف همچون سدی میان منافع آمریکا قرار گرفته است، تاکید کرد: بیداری اسلامی در شمال آفریقا که منجر به سقوط چند تن از مهره‌های مهم آمریکا شد از جمله گناهانی است که دولت آمریکا تقصیر آن را به گردن جمهوری اسلامی ایران می‌داند.

این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: سیاست‌هایی که آمریکایی‌ها با اشغال عراق و افغانستان برای تسلط بر منطقه خاورمیانه اعمال کردند ثمری نداشته به گونه‌ای که خودشان اعتراف کردند امور عراق توسط ایران راهبری می‌شود.

صفار هرندی اظهار کرد: سرشاخ شدن مستقیم جمهوری اسلامی ایران با آمریکایی‌ها در جریان به زیر کشیده شدن پهپاد فوق مدرن آمریکایی‌ها و اتفاق مشابه آن در خلیج فارس که صد البته دفاع از حریم هوایی کشورمان محسوب می‌شود انگیزه‌های آمریکا را برای دشمنی با ایران بیشتر کرده است.

* اتفاقات خاورمیانه عربی هیمنه نفوذناپذیری اسرائیل را شکست

وی اضافه کرد: اتفاقات خاورمیانه عربی به خصوص در لبنان و فلسطین دشمن را بیش از پیش حساس کرده است، جایی که هواپیمای بدون سرنشین حزب‌الله تأسیسات اتمی اسرائیل را تهدید و تصاویر خود را از این منطقه مخابره کرد.

صفارهرندی تاکید کرد: این موضوع هیمنه نفوذناپذیری اسرائیل را شکست و مخابره این خبر به دنیا و اعلام اینکه ایران این امکان را در اختیار لبنان قرار داده است، سبب شد گناهی جدید به لیست سیاه دشمنان اضافه و انگیزه آنها را برای دشمنی با ایران بیشتر کند.

وی افزود: دشمنان در جنگ اخیر غزه و اسرائیل این تصویر را در ذهن دنیا ایجاد کردند که این جنگ مقاومت حماس را نابود می‌کند اما در روز ششم اسرائیلی‌ها تسلیم شدند و تقاضای آتش بس کردند و در برابر این نیروی مبارز نیمه‌حرفه‌ای مغلوب شدند.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: در آنجا نیز این مسئله مطرح شد که پشتوانه حمایتی ایران سبب شده که حماس بتواند به آسانی تل‌آویو را تهدید کند.

* ایران سیاست‌های سلطه‌طلبانه آمریکا در غرب و منطقه خاورمیانه را به چالش کشیده است

وی با بیان اینکه ایران با این اقدامات سیاست‌های سلطه‌طلبانه آمریکا در غرب و منطقه خاورمیانه را به چالش کشیده است، گفت: اگر این موارد را به برخی مسائل مانند وسوسه نابسامانی اوضاع ایران پس از تحریم‌ها اضافه کنیم متوجه می‌شویم که دشمن چه انگیزه‌ای برای استفاده فرصت پیش روی خود برای ایجاد آشوب و بلوا در ایران دارد.

*‌ توطئه جدید دشمنان خارجی در انتخابات آینده

صفارهرندی تاکید کرد: بنابراین به این نتیجه می‌رسیم که توطئه جدیدی از سوی بیگانگان در انتخابات آینده در پیش است چرا که دشمن اصلی ملت ایران این بار زخم‌های عمیقی بر تن دارد.

وی ادامه داد: اگر دشمنان روزی به خاطر انقلاب ایران و ایجاد نظامی خارج از اراده خود ناراحت بودند، اکنون با نظامی روبه‌رو هستند که با تمرِّد از دایره وابستگی به آمریکا موی دماغ آنها شده و سیاست‌های آمریکا را به چالش می‌طلبد بنابراین دلایل بیشتری نسبت به سال 88 و ماقبل آن برای دشمنی کردن دارند.

* تحریم‌ها توانایی متزلزل کردن اراده نظام جمهوری اسلامی ایران را ندارد

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: دشمنان از هر فرصتی برای ضربه زدن به نظام استفاده می‌کنند و با توجه به اینکه قادر به تهدید نظامی ایران نیستند از راه‌های دیگری باید برای ضربه زدن به کشور ما استفاده کنند.

وی افزود: به اعتراف دشمنان گزینه تحریم به تنهایی توانایی متزلزل کردن اراده نظام جمهوری اسلامی ایران را ندارد و تنها وسیله‌ای برای ایجاد بحران اجتماعی و ایجاد فاصله میان سران نظام و مردم است.

*‌ ایران در حال دور زدن تحریم‌هاست

صفارهرندی اضافه کرد: دشمنان به اعتراف خود از این طرح و ارزیابی خود نیز نتیجه نگرفتند و ایران در حال دور زدن تحریم‌ها، دنبال کردن منافع خود و وفق یافتن با شرایط جدید است.

وی ادامه داد: این مسئله سبب کابوس‌های دشمنان به علت عدم تحقق خواسته‌هایشان از تأثیرگذاری تحریم‌ها شده است و این‌گونه است که پیشنهاد مذاکره را نیز به تازگی مطرح کرده‌ا‌ند.

*‌ دموکراسی انتخابات، فرصت جدید دشمن برای توطئه

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: دشمنان هیچ‌گاه هنگام ناکام شدن از یک راهکار از دشمنی دست نمی‌کشند و اکنون استفاده از فرصت دموکراسی را به عنوان گزینه جدید خود برای دشمنی با ایران در پیش رو دارند.

وی افزود: در سال 88 اراده پلید خارجی برای براندازی نظام با جریان داخلی که سودای کسب قدرت داشت دست به دست هم دادند و در یک نقطه با یکدیگر تلاقی کردند و ماجرای فتنه را ایجاد کردند.

*‌ ایجاد فتنه از داخل در انتخابات آینده منتفی است / اما مراقب توطئه‌های بیگانگان باشیم

صفارهرندی اظهار کرد: سئوالی که پیش می‌آید این است که آیا در انتخابات آینده فتنه‌ای نیز رخ می‌دهد که جواب منفی است.

وی با اشاره به اینکه باید کماکان مراقب توطئه‌ها از طرف دشمنان نظام باشیم، ادامه داد: در سال 88 به دلیل خوش‌خیالی و برآورد نادرست و غفلت از صحنه انتخابات گمان نمی‌کردیم شرایط به سمت فتنه پیش برود اما پس از این تجربه تلخ اکنون نظام به برآورد دقیقی از حاضران در صحنه انتخابات رسیده است.

این کارشناس مسائل سیاسی تاکید کرد: نظام ما شبیه تمام دستگاه‌های امنیتی و نظامی دنیا که تهدیدهای خود را می‌شناسند به برآیند مناسبی دست یافته و تدابیر و برنامه‌ریزی‌های دشمنان خارجی و جریان‌های درگیر در این امر برای آن روشن است ضمن اینکه عناصر فعال داخلی در این عرصه را نیز به خوبی رصد می‌کند.

*‌ دشمنان ایده آشوب را از گزینه‌های خود حذف کرده‌‌اند

وی افزود: با تسلط یاد شده به نظر می‌رسد دیگر آن شرایط غافلگیرانه برای کشور اتفاق نمی‌افتد و علاوه بر مدافعان نظام جمهوری اسلامی ایران اکنون مدافعان دشمنان نیز بر این نکته اذعان دارند که دیگر شرایطی همچون سال 88 برای آنها فراهم نمی‌شود بنابراین ایده آشوب را از گزینه‌های خود حذف کرده‌اند.

صفارهرندی تصریح کرد: از دیدگاه جریان اصلاح‌طلب نظام ما به جایی رسیده که از درون اصلاح‌پذیر نیست بنابراین جریان تندروی این گروه ایده خروج از حاکمیت را در اواخر دوران اصلاحات مطرح کرد و آن را وسیله‌ای برای زمین زدن نظام معرفی کردند.

وی اضافه کرد: البته بعدها عده‌ای این کار را غلط دانستند و این ایده را مطرح کردند که هر چه ما فاصله خود با مرکز نظام را بیشتر کنیم فرصت‌هایمان را از دست می‌دهیم و با این وجود در ماجرای فتنه 88 این گرایش‌های خروج از حاکمیت به اوج خود رسید.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد: اصلاح‌طلبان معتقد با این جریان در 9 دی پاسخی کوبنده از ملت دریافت کردند و تمام ایده‌های تشویق‌کننده برای خروج از حاکمیت رنگ باخت.

وی ادامه داد: اکنون ایده بازگشت به حاکمیت در درون اصلاح‌طلبان شکل گرفته و اینکه باید به هر قیمتی در انتخابات آینده شرکت کنند.

صفارهرندی تاکید کرد: در همین راستا برخی اصلاح‌طلبان که در گذشته به تندروی شناخته می‌شدند این ایده‌ها را مطرح می‌کنند که به هیچ وجه به فردی که نظریه تحریم در ذهن می‌پروراند نباید میدان داد و نیز افرادی که می‌خواهند انتخابات را برهم‌ بزنند باید از اطراف خود پراکنده کنیم.

وی اضافه کرد: این مسئله بدان معناست که شرایط محیط انتخابات آینده آرام است و با فتنه، آشوب و فضای امنیتی همراه نخواهد بود.

*‌ احمدی‌نژاد مولود گفتمان اصول‌گرایی است نه پدر آن

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: برخلاف برخی تصورات ناصواب احمدی‌نژاد مولود گفتمان اصول‌گرایی است نه پدر آن، بنابراین تغییر اصول و عقاید وی نمی‌تواند اصل این گفتمان را تغییر دهد.

وی ادامه داد: هیچ‌کدام از دوره‌های سازندگی، تثبیت انقلاب، بازسازی کشور، دوره توسعه سیاسی و اصلاحات را نمی‌توان به صورت مطلق به زیر سئوال برده و یا تأیید کرد.

صفار هرندی افزود: البته برآیند کار تمام این دولت‌ها مثبت بوده و ایران همواره مسیر رو به تعالی را پیموده است که در غیر این صورت رشد علم در ایران 11 برابر میانگین رشد جهانی نبود و در علم و فناوری این همه حرف برای گفتن نداشتیم.

*  شتاب علمی ایران برای دشمنان بسیار عجیب بوده است

وی با بیان اینکه بغض دشمنان از توانایی ایران در فرستادن موجود زنده به فضا، مشهود است، تأکید کرد: شتاب علمی ایران برای دشمنان بسیار عجیب بوده است چرا که ایران هم‌اکنون در برخی رشته‌ها جزو 10 رتبه برتر جهانی است.

*‌ایران مقام چهارم علمی جهان در سال 2025 را کسب می‌کند

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: به اعتراف پایگاه‌های استنادی علمی جهان ایران با سرعت رشد کنونی در سال 2025 مقام چهارم علم در جهان را کسب می‌کند که قله مورد نظر ما چنین چیزی است.

وی با بیان اینکه از کلیت مسیر پیموده شده توسط دولت‌های مختلف راضی هستیم، تصریح کرد: من در دولت نهم حضور داشتم و انگیزه‌های خدمت و مشکلات بعدی مانند حاشیه‌روی‌هایی که مخل کار کشور است را شاهد بودم.

صفارهرندی با بیان اینکه گذشته چراغ راه آینده است، گفت: رجوع ما به انگیزه‌های ابتدایی دولت نهم مانند خدمت بدون توجه به حاشیه‌ها و کفش آهنین پوشاندن بر پای اعضای دولت برای خدمت‌گذاری بهترین نگرش برای کشوری است که در جاده پیشرفت افتاده و اگر از فرصت‌هایش استفاده نکند سرعت رشد وی کاهش پیدا می‌کند.

وی اضافه کرد: در نیمه دوم دهه 70 و اوایل 80 معتقد بودند تا توسعه سیاسی محقق نشود اقتصاد نیز پیشرفت نمی‌کنند که در نهایت هیچ‌کدام از این دو محقق نشد به گونه‌ای که در انتخابات سال 81 در تهران تنها 12 درصد و در کل کشور 30 درصد شرکت کردند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: درست برعکس سال 81 زمانی که آهنگ خدمت به عنوان اصلی‌ترین مبنای کار توسط احمدی‌نژاد اعلام شد توسعه سیاسی نیز محقق شده و مشارکت در انتخابات در سال 88 به 85 درصد رسید.

وی اضافه کرد: البته پس از انتخاب چنین مبنایی اشکالات نیز باید برطرف شود که حواشی و انحرافات، جهت گیری باطل، خودبینی، خودشگفتی و تک‌روی از جمله مشکلاتی است که می‌تواند سیستم دولتی را ضعیف کند.

* جلو عناصر برهم زننده انتخابات که عزت جهانی را زیر سئوال می‌برند باید گرفت

صفارهرندی در جواب این سئوال که برای جلوگیری از فتنه در انتخابات باید افراد فتنه‌گر را محدود کرد و یا فضای انتخابات را شفاف و کدورت‌ها را کاهش داد، گفت: هر دوی این موارد مهم است، مگر می‌شود جلوی عناصر برهم زننده انتخاباتی را که حاصل آن باید عزت جهانی باشد، نگرفت.

وی افزود: افرادی که در مظان اتهامی مانند نداشتن ظرفیت پذیرش شکست هستند را نباید در انتخابات پذیرفت و به عبارتی افرادی که قرار است در انتخابات شرکت کنند باید به صراحت اعلام کنند که اگر نتیجه انتخابات به نفع آنها نباشد آن را بدون اعتراض می‌پذیرند.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: همچنین محیط انتخابات باید شفاف باشد که البته در منظر مردم ایران تمام انتخابات ایران چنین بوده وگرنه به این شکل گسترده از انتخابات استقبال نمی‌کردند.

وی اضافه کرد: مشارکت 85 درصدی در انتخابات ریاست‌ جمهوری و 65 درصدی مجلس نشان از این است که احساس مردم درباره شفافیت انتخابات مثبت است.

صفارهرندی در پاسخ به این سئوال که آیا با توجه به عملکرد احمدی‌نژاد مردم باز هم مشارکت پرشوری در انتخابات آینده دارند، تصریح کرد: ارزیابی از نظرسنجی‌های مختلف سراسری در فاصله چهار تا پنج ماه گذشته نشان از روند رو به رشد تمایل مردم و اقبال آنها به شرکت در انتخابات آینده است بنابراین درباره مشارکت گسترده مردم نگرانی وجود ندارد.

وی اضافه کرد: برآورد آخرین نظرسنجی نشان می‌دهد که 58 درصد مردم قطعا در انتخابات شرکت می‌کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر افرادی که تردید و احتمال مشارکت در انتخابات آینده را را بیان کرده‌اند را نیز به حساب بیاوریم، رقم احتمالی حضور مردم در انتخابات 70 درصد است  چرا که 30 درصد هنوز در این زمینه تصمیم نگرفته‌اند که به طور معمول در آینده 50 درصد این افراد نظرشان مثبت شود و برداشت من این است که با انتخابات 70 درصدی در سال 92 روبه‌رو هستیم.

وی تاکید کرد: همچنین تجربه نشان می‌دهد که هم‌زمان بودن انتخابات شوراها و ریاست‌جمهوری سبب هم‌افزایی در میزان مشارکت مردم می‌شود.

صفارهرندی در جواب یکی از دانشجویان درباره انتقادهای پیشین وی از احمدی‌نژاد و در پاسخ به این مطلب که احمدی‌نژاد شخص نیست و جلو گفتمان وی که بازگشت به انقلاب را شامل می‌شود، را گرفته‌اند، تصریح کرد: نتایج نظرسنجی با این سئوال که «تا چه اندازه به گزینه‌ای که آقای احمدی‌نژاد برای انتخابات معرفی کند قطعا رای می‌دهید» نشان می‌دهد که بار آخر این اعتماد 13 درصد بوده است.

وی افزود: این در حالی است که در دفعات قبل این درصد به ترتیب 16 و 30 درصد بوده است و این درصدها نشان می‌دهد که روند تنزل اقبال به سمت چنین گزینه‌ای ادامه دارد.

*  مقصر اصلی را حاشیه‌نشین‌های دولت یا همان جریان منحرفی می‌دانم

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: مقصر اصلی را حاشیه‌نشین‌های دولت یا همان جریان منحرفی می‌دانم که دولت احمدی‌نژاد را از حیز انتفاع ساقط کردند.

وی با بیان اینکه احمدی‌نژاد پدر گفتمان اصول‌گرایی نیست بلکه مولود آن است، تصریح کرد: البته ایشان فرزند زیرک این گفتمان بود و زمانی که خیلی‌ها با هزاران بازی می‌خواستند به دل‌ها راه پیدا کنند گفتمان اصول‌گرایی را که برای احیای ارزش‌های صدر انقلاب و هماهنگی با رهبری توسط  جمع کثیری از نیروهای انقلاب از سال 81 تبیین شده بود، مد نظر خود قرار داد.

صفارهرندی افزود: این گفتمان شامل مبانی مانند عدالت است که این واژه نیز ساخته رئیس ‌جمهور نیست بلکه رهبر انقلاب از زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی مدام بر ضرورت آن تاکید داشتند اما توجهی به صحبت ایشان نشده بود.

وی با بیان اینکه مبارزه با تبعیض و ثروت‌های باد آورده در گفتمان اصول‌گرایی جای دارد، تاکید کرد: احمدی‌نژاد این گفتمان را در سال 84 برجسته کرد اما این گفتمان اختراع وی نیست بنابراین اگر احمدی‌نژاد مشکلی داشته باشد گفتمان بر جای خود باقی می‌ماند.

* احمدی‌نژاد از برخی مواضع و عقاید سال 84 خود عقب‌نشینی کرد

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: همانطور که شاهد هستیم احمدی‌نژاد از برخی مواضع و عقاید سال 84 خود عقب‌نشینی و آیین دوست‌یابی و دشمن‌شناسی وی بعضا تغییر کرده است.

صفارهرندی در پاسخ به این سئوال که چگونه می‌توان صحت شعارهای کاندیداها مانند پایبندی به ولایت را به درستی سنجید تا دیگر شاهد تجارب تلخ این چنینی نباشیم، تاکید کرد: من سال 84 با توجه به شناختی که از احمدی‌نژاد به عنوان یکی از دوستان دوران دانشجویی وی داشتم به او رای دادم و مطمئن بودم این فرد در مقایسه با بقیه می‌تواند برای کشور بهتر کار کند.

*‌ حکومت‌کنندگان باید مورد رصد دایمی مردم باشند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: برای مرحله اول این تحقیق کفایت می‌کند اما در امتداد آن حکومت‌کنندگان باید مورد رصد دایم مردم قرار بگیرند و مدام نگران باشیم که مبادا این افراد از جاده صواب منحرف و گرفتار رفیق ناباب شوند.

وی ادامه داد:  این در حالی است که کسانی به عنوان تصدی پستی انتخاب می‌کنیم به همان اعتماد پیشین بسنده می‌کنیم و با همان اعتماد اولیه شخصی را پذیرفته و سپس به پیگیری و نظارت بر عملکردها توجه لازم را مبذول نمی‌داریم.

صفارهرندی تصریح کرد: اگر روال ما فقط این باشد که فقط از کسی که به او رای داده‌ام حمایت کنیم، در برابر مخالفانش شاخ و شانه بکشیم و هماره در حال پشتیبانی بدون تحقیق از وی باشیم زمانی بر اشتباه خود چشم می‌گشاییم که داستان ابتدایی عوض شده است.

این کارشناس مسائل سیاسی و فرهنگی با بیان اینکه قدرت می‌تواند وسوسه‌های شیطانی را در انسان تقویت کند، گفت: در شرع اسلام تاکید شده که کسانی که مسئولیت بیشتری دارند به خدا پناهنده شوند و در برابر وی خضوع بیشتری کنند تا خدای نکرده این مسئله از ذهنشان نگذرد که همه دنیا را باید به زیر مهمیز خود بکشانند.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: در مرحله انتخاب ما تحقیق خود را کردیم و به واسطه رأی سال 84 و 88 پشیمان نیستیم بلکه در کارهایی که پس از آن باید انجام می‌دادیم چه بسا کوتاهی کردیم.

انتهای پیام/63008/صا10/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول